Ga naar inhoud

vedion

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

vedion's prestaties

  1. sommige toetsen en de touchpad werken niet probeer van de asus site het touchpad driver te installeren maar krijg op het eind dat het niet wil en moet de install dan afsluiten hoe krijg ik de drivers geinstalleerd want alles werkt niet er zijn geen oude drivers geinstalleerd die kan ik dus niet verwijderen om de drivers opnieuw te installeren bij apparaten beheer staan 4 gele uitroeptekens
  2. helaas werkt dat niet maar het probleem is opgelost je moet als je windows op een usb schijf zet de indeling veranderen kiezen voor gpt partitie indeling voor uefi dan windows op usb stick zetten dan werkt het perfect windows maakt dan zelf de indeling op de schijf.
  3. ik heb een mini laptop van asus daar stond windows 10 op maar kan er niet mee overweg heb de schijf leeg gemaak en geprobeerd er windows 8.1 erop te zetten maar krijg als ik hem op de schijf wil installeren nu ineens dat het niet kan en dat ik de schijfcontroller moet inschakelen in de bios maar ja er is daar geen optie voor en weet ook waar ik het zoeken moet sata mode staat op ahci en kan je ook niet veranderen ik ben nu al dagen bezich om te installeren van usb maar krijg steeds die melding heb met gparted de schijf naar ntsc gezet en geformateerd er staat geen paritie met herstel op ook ben ik met opdrachtpromt in de weer geweest vandaar uit ook diverse dingen geprobeerd maar niets helpt wie weet wat ik hier aan kan doen
  4. ik gebruik normaal vlc player maar ondervind daar de laatste tijd veel problemen mee het niet goed door kunnen spoelen van movies en loopt om de zoveel tijd vast nu heb ik gekeken voor een alternative player en had er 2 Light Alloy en daum PotPlayer geprobeerd die zagen er grafisch heel mooi uit[beter dan vlc] speelden de movies perfect af en alles werkte prima alleen wat het probleem was is het selcteren van ondertitels bij films als ik een film afspeel[dvd] met meerdere talen van ondertitels dan kon ik die niet selecteren dat bleek vooral met light alloy als ik kijk bij vlc dan is ondertitels selecteren geen probleem alleen heb ik daar video problemen gebruik nu Kantaris Media Player Lite maar ook daar problemen met selecteren ondertitels ik ben al dat geklooi met die mediaplayers een beetje zat dus wie weet er een goede mediaplayer waar je ook gewoon ondertitels kan selecteren van dvd alvast bedankt.
  5. dank je voor je antwoord ik ga het 1 en ander proberen
  6. ik heb een site onder favorieten die het altijd gewoon doet en dus dagelijks kom maar als ik nu de site probeer te openen krijg ik een foutmelding: CloudFlare'Error 522 weet iemand wat dit is , is het een pc probleem of ligt het aan hun?
  7. als ik een film/video bekijk met vlc mediaplayer dan veranderd hij windows kleurenschema sluit ik de film/vlcmediaplayer dan gaat het weer terug naar normaal hoe kan dit nu zo ineens , dit is sinds gisteren , ik weet ook niet hoe ik dit weer normaal krijg iemand een idee?
  8. ik zoek een dvd / blu-ray speler met hdmi en usb en evt netwerk aansluiting voornamelijk usb en hdmi waar ik een geheugen stick aan kan sluiten via usb en dvd films kan afspelen via de usb stick en de volgende bestanden ondersteund, vob/video-ts/mkv enz enz ik weet niet of er deze dvd spelers zijn maar mocht het er zijn welke moet ik dan nemen ik heb zelf al gezocht , maar zie door de bomen het bos niet meer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.