Ga naar inhoud

jnicky01

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jnicky01

  • Verjaardag 13-10-1971

jnicky01's prestaties

  1. Een tijdje geleden hebben we een logo laten ontwerpen voor onze zaak. Dit logo hebben we gekregen in een jpeg bestand. (zie bijlage) :hmmmm2:Nu willen we dit logo (tekst) gebruiken om een website te maken, maar we willen enkel en alleen de tekst. De achtergrond zou transparant moeten worden zodat we deze elke kleur kunnen geven die we willen. Kan ons iemand vertellen hoe we deze tekst uit het logo kunnen halen ? Welke software hebben we hiervoor nodig of kan het ergens online ? Alvast bedankt voor jullie hulp.
  2. Ik heb een formulier in word aangemaakt en zou nu moeten op een op andere manier moeten kunnen aanduiden welke velden dat invulbaar zijn. Met andere woorden : ik wil van invulveld naar invulveld springen. Hoe kan ik dit bepalen melding 2.docx Je vind het werkblad in bijlage.
  3. Neen, dat is niet echt de bedoeling. Het is wel belangrijk dat het door meerdere mensen kan geraadpleegd worden. Een iemand doet het beheer, zet de uit te voeren taken, verlofdagen,.... en zo verder in de agenda en de rest kan deze dan raadplegen.
  4. ook toch bedankt. ik vrees dat ik een anderre oplossing ga moeten zoeken
  5. ja dat klopt inderdaad wel, maar de mogelijkheden daar zijn heel beperkt. Ik zou graag willen dat alle uren van 7.00 's ochtens tot 19.00 's avonds wegvallen of dat de uren helemaal verborgen zijn en dat schijnt niet te lukken. Bestaat hier een oplossing voor ?
  6. Op het werk gebruiken we de outlook calender voor het invullen van verlofdagen en taken die moeten uitgevoerd worden. Aangezien ik altijd werk van 19.00 tot 7.00 zou ik graag mijn calender ook zo laten weergeven, maar ik krijg dit niet voor elkaar. We werken van woensdag tot woensdag en dan één week niet. Dit kan allemaal wel aangeduid worden, maar voor de werktijden ben je beperkt. Misschien bestaat de mogelijkheid om de uren helemaal weg te laten ? Iemand suggesties ?
  7. Ik zit met een aantal pagina's in word die ik in 1 keer van plaats wil wisselen. Knippen en plakken is geen optie omdat het vol met schetsen, tekst en pijlen staat. Dus met knippen en plakken zijn er altijd stukken die ik niet kan mee selecteren. Weet iemans hoe ik gewoon van pagina nummer 5 pagina nummer 2 kan maken ? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.