Ga naar inhoud

nadjaji

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door nadjaji

  1. Ik geloof niet dat een reparatie het nog waard is. Een Asus instap modelletje van 2007. Ik haal de harddisk er uit en maak daar een mooie externe HD van. En dan toch maar een Macbook kopen?
  2. Geproberd om op te starten met F5, maar geen sjoege. Ik denk dat de bios beschadigd is. Alhoewel ik ook niet op kan starten met de originele Vista disk. Dat zou de bios toch moeten bypassen?
  3. Wil nog even toevoegen dat het Zz lampje aan is en het batterij oplaad lampje.
  4. Hallo forum, Ik heb een Asus X51 van 2007 met vista. Tijdens surfen op internet (firefox) met nogal wat schermen open, liep de computer vast. Ctr alt delete geprobeerd, maar geen reactie. Toen een harde start. (aan knop lang ingedrukt houden en dan opnieuw opstarten. Sindsdien heb ik een zwart beeld. Ik heb het volgende geprobeerd: - Opstarten zonder batterij - CPU ontladen door de uit knop zonder batterij 1 minuut vast te houden, de battrij terug te plaatsen en opnieuw op te starten. - Geheugenkaarten 1 voor 1 verwijderd en teruggeplaatst in andere geheugensloten, om te testen of het een geheugenprobleem is. - Oppstart dvd gemaakt met een diagnose programma. Hier start de computer niet mee op - Vista opstart disk geprobeerd - De Cmos backup batterij vervangen (cr2032) De computer draait even als hij aan gaat. De DVD speler geeft enige activiteit als er een DVD in zit Na enige tijd gaat de ventilator aan. Dit zijn de specificaties Processor -Intel Celeron M 520 1.6 GHz :: Mainboard -ATI RS400 :: Memory -512 MB, DDR2 PC5300 SDRAM, max. 2048MB, 1x512MB :: Graphics adapter -ATI Radeon Xpress 1100 :: Harddisk -80 GB - 5400 rpm, 80 GB 5400 rpm Hitachi HTS 541680J9SA00: 80GB, 5400rpm Ik denk zelf dat het een BIOS probleem is, maar weet niet hoe ik toegang kan krijgen tot de BIOS als de computer niet aan gaat Ben zeer benieuwd naar jullie reacties....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.