Ga naar inhoud

patje315

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

patje315's prestaties

  1. Kan er mij iemand helpen. Ik heb een NAS aangesloten op mijn BBOX3 van Belgacom, op mijn PC met LAN verbinding zie ik alles en kan mijn bestanden terugvinden, op een ander laptop die draadloos gaat via wifi ook alle zichtbaar. Doch op de laptop die ik gebruik is hij niet te zien in het netwerk. Als ik de nas benader via het IP adres ziet hij de Nas maar na de aansluiting krijg ik de melding: Nertwerkpad niet gevonden Nog een vraag hoe kan ik mijn NAS Thecus N2520 benaderen van op afstand? Ik vind nergens een Nederlandse handleiding wel Frans en Engelse doch ben er niet zo goed in, vertalen via Google lukt niet bestand te groot, bestaat er een ander programma. Bedankt op voorhand :
  2. Ik krijg geen letters enkel blauw scherm en muisaanwijzer pijltje. Ik denk dat het na een update van torrent is. Alvast bedankt voor de reactie. Patrick
  3. Bij het opstarten van mijn PC krijg ik een blauw scherm doch de muisaanwijzer kan ik op het scherm verplaatsen. Wat kan daarvan de oorzaak zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.