Ga naar inhoud

Johanu

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Johanu

  1. Ik ben er achtergekomen dat hetzelfde bericht de ene keer met foto dan andere keer zonder foto op het scherm komt. Ik kom er niet achter waarom de ene keer wel en de andere keer niet. Daarna heb ik Outlook 2013 geïnstalleerd. Hiermee heb ik hetzelfde probleem.
  2. Nee, ik heb geen programma's gedownload en zeker niet iets met smiley's. Chatten doe ik niet.
  3. Hetzelfde resultaat: met foto in gmail, zonder in outlook
  4. Ik heb hetzelfde bericht naar mijn en jouw gmail verstuurd vanaf mijn map Verzonden Berichten in Outlook. Ik stuur het straks nogmaals maar nu gelijktijdig naar jouw en mijn gmail + naar mijn outlook. - - - Updated - - - Laatst verstuurde bericht met foto ontvangen in gmail, zonder foto in outlook.
  5. Versturen vanaf outlook naar mijn gmail gaat wel goed. Snap er niets van! Clarkie: Bedankt voor al je attentie!
  6. Ik heb van gmail een bericht naar mezelf gestuurd. Gaat goed.
  7. Ik gebruik Norton. Ik heb het al geprobeerd met Norton uitgeschakeld.
  8. Ja, de instellingen in het vertrouwenscentrum staan zoals hierboven opgenomen. Ik stuur een bericht met foto naar je e-mailadres zodra ik dat heb.
  9. Vanuit webmail kan ik alleen een foto attachen niet embedden. Attachen gaat altijd goed.
  10. Nog iets merkwaardigs (voor mij): Als ik een bericht vanuit verzonden berichten naar mezelf doorstuur kan ik de foto niet bekijken. Stuur ik hetzelfde bericht niet als doorsturen maar als antwoord dan is de foto wel zichtbaar.
  11. Clarkie, Het gaat om foto's die in jpg formaat op de harde schijf staan. Ik heb het met kleine foto's (ca. 300 Kb) en grote (ca. 3 Mb) geprobeerd. De handelingen die ik uitvoer om de foto in de tekst op te nemen zijn: tab Invoegen - Afbeelding - foto selecteren - invoegen. De ontvanger ziet een wit vlak met rood kruis en de melding "De gekoppelde afbeelding kan niet worden weergegeven. Het bestand is mogelijk verplaatst, heeft een andere naam gekregen of is verwijderd. Controleer od fe koppeling verwijst naar het juiste bestand en de juiste locatie." Ik heb dit al jaren gedaan. Sinds wanneer het niet lukt, weet ik niet. Mogelijk sinds mei toen ik naar een nieuwe PC met Windows 8 ben gegaan.
  12. Als ik afbeeldingen invoeg (embed niet attach) kan de ontvanger deze afbeeldingen niet zien. Als ik in verzonden items kijk is alles goed. Stuur ik naar mezelf krijg ik een wit vlak met rood kruis en de melding dat het plaatje niet bestaat. Kijk ik via webmail naar hetzelfde bericht dan zie ik geen plaatje maar de code van het jpg plaatje waar ik uit afleid dat de afbeelding wel wordt verstuurd. Berichten met afbeeldingen van andere afzenders zie ik wel. In de instellngen van het vertrouwens centrum staat niets aangevinkt. Ook Aanduidingen voor afbeeldingen weergeven is niet aangevinkt. Heeft iemand een idee wat de oorzaak zou kunnen zijn? MvG Johan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.