Ga naar inhoud

Weske1

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Weske1

  • Verjaardag 22-01-1987

Weske1's prestaties

  1. de firmware upgrade gebeurt met een .bin bestand dat je moet uploaden naar je router, en dat gebeurt dan weer in het configuratie menu waar ik niks in kan zien:pcguru:
  2. jip, met firefox, zie het probleem echt niet, er is 1 desktop met draad en 3 draadloze laptops en ze tonen allemaal hetzelfde..
  3. het lukt me maar niet om mijn linksys router ingesteld te krijgen.. je gaat dus naar de pagina 192.168.1.1, vult het passwoord in en dan krijg je normaal de menu van de router.. alleen is deze pagina maar half leesbaar, alle knoppen ontbreken:pcguru: heb al vanalles geprobeerd, gereset, maar niks te vinden voorheen lukte dit wel zonder problemen, had gisteren nog een wpa key ingezet maar ik wil die er nu vanaf halen.. dit is een winxp pc en deze pc hangt aan de router via kabel, iemand een suggestie??
  4. ik heb het al ongeveer.. zelfs de 3thema's vraag met 12vakjes is me gelukt, in kleur en alxD door middel van een kadertje langs he antwoord te zetten, en als je op het kadertje klikt kom het antwoord er langs te voorschijn.. op de laptop kan ik dan via de notities van de dias zien waar de antwoorden staan, en als ze vermeld worden gewoon klikken op de kader langs het antwoord.. ben er dus bijna.. ik ga het niet met de seconden telling doen gelijk op tv, maar gewoon een punt per antwoord.. enkel zou ik nu nog een afteller van 20 willen hebben die ik met een klik op de teller terug zou kunne laten starten.. het is me al gelukt van een teller die van 20 naar 0 gaat, (dmv allemaal vakjes op elkaar te zetten en iedere seconde een ander vakje te laten verschijnen) maar krijg het maar niet klaar om via een of andere toets de teller te laten herstarten.. ook is dit zeer omslachtig om op iedere dia 20 vakjes te gaan maken en aan ieder vakje een actie toe te voegen.. aangezien kopieren plakken het niet doet:(
  5. ik zoek een oplossing voor het volgende.. we willen een quiz organiseren gebaseerd op de bekende quiz van tv.. de slimste mens ter wereld.. kan er iemand mij helpen met het volgende; er moeten bvb 4 woorden gezegt worden.. en bij het vermelden van het juiste woord mag het pas op het beeld verschijnen (er zal dus gebruik gemaakt worden van een beamer + laptop.. dus bvb: wat weet je over obama?? president (op dat moment klikken op de laptop zodat president op het grote scherm verschijnt) kwas al ergens aan het denken van de antwoorden onzichtbaar te maken, door zelfde kleur als achtergrond.. en dan CHANGE FONT COLOR actie erop zodat het antwoord zichtbaar Dat werkt goed alleen is het probleem dat je de volgorde van antwoorden niet kan voorspellen natuurlijk.. dus een oplossing zou zijn hoe laat ik 4 antwoord verschijnen in een onafhankelijke volgorde?? er worden ook 2 schermen gebruikt dus ik dacht dat je ook op de laptop dan iets anders zou kunnen tonen dan op het grote scherm.. dus de antwoorden zichtbaar op de laptop, en bij een klik op het antwoord dat het op het grote scherm verschijnt.. maar hoe doe ik dit?? of werken met hyperlinks?? Ik hoop dat dit mogelijk is.. kweet niet of powerpoint hier het juiste programma voor is.. maar hopelijk iemand van jullie die dit kan uitleggen.. in volle afwachting van een positief antwoord
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.