Ga naar inhoud

Endless

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Endless

  1. Het probleem is vooral dat, als ik de resolutie aanpas, ik niets meer krijg op mijn monitor. Hij krijgt weer geen enkel signaal maar toch staat mijn pc nog aan.
  2. Het is me ondertussen gelukt om beeld te krijgen via de F8 toets en dan opstarten in VGA modus. Maar wanneer ik mijn resolutie wil aanpassen krijg ik direct geen beeld meer. Als ik daarnaast niet opstart in de VGA modus krijg ik opnieuw geen beeld. Hoe kan ik de instellingen zo zetten dat mijn monitor het primair beeldscherm wordt?
  3. Hallo Een tijdje geleden heb ik een oude pc proberen aan te sluiten op mijn oude televisie door middel van een S-video. Mijn pc herkende die tv en ik zette ook de instellingen in configuratiescherm er naar zodat die tv het primair beeldscherm werd. Daardoor schakelde de pc over van mijn gewoon beeldscherm naar mijn tv, maar ik kreeg niets op mijn tv. Ook op mijn gewoon beeldscherm kreeg ik niets meer. Ik heb alles zo gelaten, en heb die pc sindsdien niet meer gebruikt, maar nu zou ik dus graag die pc opnieuw gebruiken (niet meer om aan de tv aan te sluiten maar voor gewoon gebruik). Als ik de pc opstart krijg ik eerst het normale opstart scherm van windows xp maar dan schakelt mijn pc, hoewel die niet aangesloten is aan die tv, direct over naar die tv omdat dat ingesteld staat als primair beeldscherm. Ik heb geen idee hoe ik die instellingen terug moet veranderen zodat mijn gewoon beeldscherm weer opnieuw werkt op mijn pc.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.