Ga naar inhoud

john1105

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door john1105

  1. Ja daar had ik al schrik voor. Toch bedankt voor je hulp
  2. Ja als die afgelopen is zou je normaal moeten kopen, maar als je op buy now klikt dan kom je in de online store terecht. En daar staat een mededeling dat die gesloten is, je kan van daaruit niet verder gaan met de aankoop. Ik heb al een mailtje gestuurd en gevraagd hoe ik die kon kopen en kreeg als antwoord dat de store gesloten was en dat hij niet wist wanneer of als die nog open ging. Ik denk dat het niets gaat worden.
  3. Nogmaals bedankt voor je reactie, Dit is (zoals ik verwachte) de download voor de trial versie, die had ik al gedownload. Maar het is nadien of van daaruit niet mogelijk om de volledige versie te kopen. De trial versie is beperkt tot 50 ingaves en daar ben ik niet veel mee. Ik vind het raar dat de trial perfect werkt maar dat de volledige niet meer te verkrijgen is. Dit is zo frustrerend omdat ik al een tijd aan het zoeken ben en nu eindelijk gedacht dat ik er eentje gevonden had met een vlotte werking. Ik heb al via verschillende websites geprobeerd maar ik kom telkens uit op dezelfde pagina
  4. Allereerst bedankt voor je reactie en voor de verwelkoming. Nee als je daar op klikt kom je uit in de online store maar die is "gesloten". Je kan de volledige versie daar niet meer kopen. Ik ben al een tijd op zoek maar kan het nergens vinden.
  5. Hallo, Ik heb een probleem en hoop dat iemand me hier zou kunnen helpen. Ik ben al geruime tijd op zoek naar een programma om mijn vinyl collectie in te catalogiseren. Na verschillende programma's getest te hebben had ik er eindelijk eentje gevonden dat ideaal was voor mij. Na mijn trial periode wilde ik het kopen maar nu blijkt dat ik de volledige versie hiervan niet meer kan kopen bij de ontwikkelaars hiervan. Iemand enig idee hoe ik hier toch nog aan kan geraken? Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.