Ga naar inhoud

Havik34

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Havik34

  1. iEscape, het probleem is voor mij echt bij de ipad, de andere pc/laptop heb ik redelijk onder controle Via office outlook 10 , ik ga het Mailwasher maar proberen..baat het niet, schaadt het waarschijnlijk ook niet..! alvast bedankt voor deze tip.
  2. Beste forum leden, Mijn klacht is OPGELOST!! en ik zal het ook uitleggen. Na 5 weken bellen en eerst GEEN antwoord hoe-dan-ook!! op mijn klacht bij de helpdesk van XMS dat mijn modem van xms steeds exact na een halfuur uitviel, en (daardoor ook de TV, Telefoon en Internet.!) maar zich dan gelukkig met een minuut of 3 steeds weer herstelde, kreeg ik eind vorige week (6e week)eindelijk 1 goede tip van een XMS medewerker (naam onbekend, maar bedankt nog!,beter laat dan nooit; ) en de dag erna 1 telefoontje van een medewerker van KPN (!?) ene Egbert Brinks van KPN-ITNS (Thanks !TOP tip!!) en de daarna nog een mail met de goede oplossing schriftelijk,netjes duidelijk uitgelegd met screenprint en al) OORZAAK van de ellende:de laatste firmware update van de Netgear router WNDR 4500 veroorzaakt die uitval. waarom???geen idee. firmware te vooruitstrevend geloof ik...De gouden tip van beide heren was : zet de voorlaatste firmware terug en dan zal het weer werken!!. en het werkte!! Bedankt voor het reageren van de beide heren. heren.!!Top!. forum leden ook bedankt voor het meedenken.! einde van dit draadje.
  3. ja, dat moet haast wel, het is aan mij gericht. ik kreeg op een gegeven moment zelfs spammail van mijzelf AAN mijzelf!!!! van iemand ook bij XMS, en nog in cc aan een aantal andere XMS mensen... heb daarom zelfs mijn ww bij xms maar gewijzigd, maar dat was het eureka ook niet!, het is via instellen van regels (geloof ik gelukt om dat te stoppen), maar of ze nog verstuurd worden??? ik zit bij xms, glasvezel, en heb op 1 pc win. outlook, daar kan je wat doen door instellen van spam door "regels" met trefwoorden uit spam. dat kan ik op mijn laptop ook bij mozilla. en dat werkt wel aardig..maar ook dat is een bezigheid die vaak "geregeld" moet worden.... MAAR wat ik op bovengenoemde wel kon wel stoppen, lukt op de i-pad echt niet, ik moet bv. na een dag of 2/3 op de I-pad een idiote hoeveelheid spam steeds weer en een voor een wissen. ik kom er niet uit, en tot zover weet niemand daar wat op te doen. een amnder email adres lijkt het enigste.... maar ja daar zitten zoveel mensen en instanties aan, dat doe je niet zomaar.
  4. Als het inderdaad zo simpel zou zijn... Ik heb alles al tig-tig keer doorgeplozen op de i-pad!! ik lees en bekijk instellingen altijd zeer zorgvuldig, maar ik vind op de ipad niets qua instelling/knop/ schuif, etc. waarmee ik spam kan blokkeren of wat dan ook. Dus bij safari alle instellingen al langs geweest maar helaas.... MAAR als iemand een stappenplan heeft waarlangs ik vindt wat mij nu voorgesteld is.. Heel graag!! Groet, Richard.
  5. Hallo Forumleden. VRAAG: ik heb sinds kort een I-Pad, laatste serie, 4-retina, en de spam "stroomt" on:Dwerkelijk vrolijk binnen!!??!!! hoe en waar is dat "spamtuig" onder safari af te stoppen...als het te stoppen is... En heeft safari ook zoiets als een adresboek? waaruit je kan en adres kan kiezen als je mail wil versturen? ik hoor het graag!! Groet, Richard.
  6. Probleem. De (laatste? update ) firmware van de Router Netgear wndr4500 geeft steeds uitval modem Genexis XMS glasvezel???!!! waardoor exact om het halfuur de tv / telefoon en Inet steeds voor plusminus 3 minuten uitvalt, daarna hersteld het zich weer. ik heb dit nu al 6 weken en na 5 weken vragen en klacht uitzetten bij xms kreeg ik eindelijk dit eerste advies... Probleem verhelpen met:?? nu is mij dus verteld door een medewerker van XMS dat het terugzetten van de voorlaatste firmware het probleem zal kunnen verhelpen.!! herkent iemand dit probleem met de Netgear WNDR 4500 ?? klopt de oplossing?? en zoja, hoe zet ik dan de voorlaatste firmware veilig terug?? Is een modem reset naar fabrieksinstelling soms al voldoende??? Het schijnt bij XMS en netgear toch wel een "bekend" probleempje te zijn waar ze aan werken, maar wanneer dit door updates verholpen word is nog onbekend, dus ik moet het zelf doen met hopelijk hulp van een van jullie!!! ik hoor het heel graag!!! Groet, Richard.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.