Ga naar inhoud

bontekite

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

bontekite's prestaties

  1. :top:toppie alles werkt weer bedankt. Alleen de site waar je de link naar toe stuurde vond ik niet erg praktisch je moet van alles selecteren direct downloaden ging niet direct maar de hint was wel perfect . met deze link kan men wel deze direct downloaden. Download | Ubuntu Loco Nederland groeten en :adore:
  2. :top:Zo deze eerste stap is gelukt, bedankt Wat is de volgende stap d formatteren of moeten er eerst nog andere stappen worden genomen?
  3. :banghead:Help mijn schijf is niet bereikbaar Ik heb een Hd die in vier partities ingedeeld. C:Windows7 D: voor data E: spel F: video ik had problemen met mijn c schijf was zeer traag dus had besloten om windos 7 opnieuw te installeren dit is goed verlopen totdat ik naar de D schijf wilde gaan ik kreeg bij elke map die ik opende de melding dat ik geen rechten had. een aantal mappen met de hand rechten gegeven echter toen ging er iets mis opeens was de informatie van de schijf verdwenen zie bijlage [ATTACH]28014[/ATTACH] in de bijlage zijn de schijf nummers anders omdat ik de de schijf op een andere laptop heb aangesloten of dit misschien wel werkte,maar nee schijf e =c H=D enz. is er nog een mogelijkheid om de schijf te redden?????????????????????????????????????? wie kan mij helpen!!! Doc1.docx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.