Ga naar inhoud

goris003

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door goris003

  1. Dank voor jullie reacties. Ik ga met de tips aan de slag. Het is overgens niet iets mentaals hoor. Als ik in programma's werk, verschijnt vaak een zandloper. Het schakelen tussen programma's loopt heel stroef. Mocht ik nu windows opnieuw willen installeren, hoe doe ik dat veilig zonder verlies van cruciale data of programma's di ik al heb draaien zoals mijn office pakket en videoprogramma? - - - Updated - - - Falstring, Bij de installatie van ADWcleaner blijkt dat dit $49 kost. Klopt dat? Is dit wel een legitieme club? Uit de scan blijkt dat er een dikke 2700 registryproblemen zijn die ik wel wil verwijderen. Kan ccleaner dat niet? d
  2. Ik heb nu een flink aantal jaar een laptop. Deze start erg langzaam op en werkt traag. Ik heb inmiddels een aantal dingen gedaan om hem sneller te maken zoals ccleaner draaien en anti-malwarebytes draaien. Maar probleem blijft. Inmiddels ook een flink aantal programma's verwijdert maar blijf ontevreden over de prestaties. Wie kan mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.