Ga naar inhoud

jomartes

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jomartes

  1. hartelijk dank, maar dan moet ik mij aanmelden toch.
  2. Geacht forum. Mijn vraag is het volgende: Tot op heden kon ik filmpjes van you tube er gewoon afhalen maar ik denk dat ze zijn beveiligd en nu gaat dat niet meer. Het program was:save2pc light. Met dit program moest ik ze alleen maar copi.eren en plakken en dan ging het naar mijn documenten en dan zetten ik ze op een usb stick. Is dit nu beveiligd of vergeet ik nu wat, want er staat sinds kort bij vetaaler en normaal niet. Dit vindt ik jammer maar mischien weten jullie een oplossing hier voor, als ik het nu doe krijg ik de hele pagina er op en dat is niet de bedoeling. Mischien is er bij jullie iemand die dit voor mij kan oplossen op een makkelijke menier. Bij voor baat dank. Maria.
  3. hoe krijg ik filmpjes van youtube zonder horte en stooten op een d.v.d. gebrand. s.v.p. graag de goeie volgorde daar ik niet zo jong meer ben. maria
  4. hallo .ik ben 68 jaar en heb filmpjes van youtube afgehaald en opgeslagen. op de P.c. doen ze het goed maar als ik ze op schijf zet gaan ze stotteren. Ze staan nu op mijn u.s.b. stick.Mijn program heet windows x.p. en nero brandproces. Help mij A.U.B. op weg, kom er niet meer uit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.