Ga naar inhoud

Liese

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Liese

  • Verjaardag 21-05-1979

Liese's prestaties

  1. Hoi, Het gaat over een acer aspire idea 500 mediacenter pc, maar ik weet niet of dat er eigenlijk toe doet. Misschien kan dit probleem zich bij gelijk welke pc voordoen. Ik beschrijf de situatie. Het begon met de klok op het display die niet meer juist liep maar steeds terugviel op de productiedatum, ook al zette ik ze juist. Dus mijn eerste gedacht was de batterij op het moederbord is leeg. Batterij vervangen maar het probleem bleef. Na verloop van tijd wil het toestel helemaal niet meer aan. Het lijkt volledig kapot. Na wat opzoeken en tips en prutsen koppel ik de klok los van het moederbord. Het toestel werkt weer. Alleen het display vooraan en de klok werken niet. Dat display is niet zo erg, maar die klok is natuurlijk wel vervelend: ik moet ze elke keer na het opstarten eerst juist zetten. Nu gebruik ik het toestel al een tijdje op die manier en ben ik ondertussen op zoek naar een verklaring en mogelijke oplossing. Iemand liet me weten dat het de voeding is die eigenlijk kapot is en dat het een kwestie van tijd is voor ze er helemaal de brui aan geeft. Weet iemand hier meer over? Kan het de voeding zijn of zou het toestel dan gewoon in zijn geheel niet meer werken ook al is de klok losgekoppeld? Ik vind voor de rest heel weinig informatie over gelijkaardige problemen.
  2. Hoi, Ik overweeg om een nieuwe pc te kopen om te gebuiken als mediacenter, dus bewaren en bekijken/luisteren van film, muziek, foto's maar ook tv-programma's opnemen, timeshifting en dergelijke. Heeft iemand positieve ervaringen met een bepaald toestel? Tips? Bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.