Ga naar inhoud

adriaandk

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door adriaandk

  1. Ik ga dit direct proberen, je hoort het resultaat nog wel!
  2. Er wordt geen melding gemaakt van updates die geinstalleerd werden tijdens het opstarten. De bios staat op default nu. Dit ziet er ok uit. Ik heb de firmware van de SSD geupdated. De chipsetDrivers staan er ook op. Microsoft corporation blijft nog steeds 2min30s hangen vooraleer het aanmeldscherm te tonen.
  3. Het is niet de bedoeling dat ik vanaf nu altijd in veilige modus opstart . Mischien ligt het aan die updates, maar het duurt toch echt lang. Gisteren heb ik 3min12s gemeten tot aan het aanmeldscherm.
  4. De laptop is nog nooit eerder stofvrij gemaakt, maar bij het vervangen van de HDD dood de SSD zag ik niet echt veel stof, enkel een beetje bij de fan. Ik ga nu direct eens kijken hoe ik dit kan doen. Het rare is wel, dat als ik de gewone HDD er weer in steek, hij geen twee minuten blijft hangen, dus ik weet niet of het dan aan de koeling kan liggen? Ik heb hem nu net in veilige modus gestart, en dit gaat zeer vlot. Na +- 15 seconden is hij volledig opgestart en hij blijft nergens hangen. Nogmaals bedankt voor het opvolgen van dit probleem!
  5. Dit is de link die speccy geeft: http://speccy.piriform.com/results/5YqNCbN2EfPyW0c3CaWU8oR Alvast bedankt voor de snelle reactie!
  6. Hallo, Wij hebben thuis een acer aspire5735z met windows vista. Omdat deze de laatste tijd al een heel stuk trager gaat heb ik windows vista opnieuw geinstalleerd op een nieuwe SSD schijf: Samsung 840 EVO. Ik had gedacht dat de laptop met een SSD sneller zou opstarten, maar blijkbaar is er iets mis gegaan: bij het opstarten verschijnt dat groene balkje met ondertekst Microsoft Corporation. Het duurt 2 minuten vooraleer het aanmeldscherm verschijnt. van zodra je je aanmeldt, gaat het merkelijk wel sneller. Maar toch, met de oudere 250gb HDD van hitachi ging het opstarten sneller. Iemand die een idee heeft hoe ik dit kan oplossen? Alvast bedankt
  7. Beste, Op de router( een D-link) is er geen enkele knop, behalve een reset-knop. Mijn provider is telenet. groeten
  8. Beste, Om ons wireless-netwerk ook te kunnen gebruiken op de hoogste verdieping, heb ik een wifi range extender N300 van sitecom gekocht. De verkoper verzekerde mij dat dit na 2 minuten correct zou werken. Echter 2 dagen verder ben ik er nog steeds niet:argh:. Ik gebruik deze handleiding: Sitecom - Hulp nodig bij je Sitecom-product? Geen probleem! en voer alle stappen handmatig uit, omdat mijn router geen OPS knop heeft. Op het einde lijkt het altijd of het gelukt is, maar wanneer ik dan met het nieuwe netwerk wil verbinden, krijg ik de boodschap: geen internettoegang(maar wel verbonden). De probleemoplosser van windows heeft mij ook niet kunnen helpen. Wie kan mij helpen? Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.