Ga naar inhoud

ada9836

Lid
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ada9836

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik wil bellen naar een firma en eenmaal er contact is vraagt men mij een code in te brengen die zowel numerieke als alfabetische tekens bevat. Ik kan geen alfabetische tekens ingeven, ook niet door op de toets te blijven drukken. Dit is een toestel Huawei P8 lite met de standaard applicatie "Beltoetsen". Enig idee ook dat kan opgelost worden? Met vriendelijke groeten.
 2. Als ik vergrootglas selecteer en dan "lokaal beveiligingsbeleid" intyp kom ik in de browser (Edge) met de verschillende entries waar eventuele informatie te vinden is maar niet het scherm zoals hierboven vermeld.
 3. Ja ik weet dat er best geen oud wachtwoord gebruikt wordt. Maar niettemin blijft mijn vraag onbeantwoord. Groeten
 4. Na hoeveel nieuwe wachtwoorden kan een vroeger gebruikt wachtwoord ,hergebruikt worden.
 5. Hoelang wordt een paswoord bijgehouden door Microsoft alvorens een oud wachtwoord hergebruikt kan worden? Vriendelijke groeten. Albert
 6. Ik heb DroidCam Client programma gedownload en geinstalleerd op mijn PC Windows 10. Daarna op mijn Android (v6) smartphone de Droidcam-app via de Play-store geïnstalleerd. Desktop is aangesloten op het internet met een ethernet kabel. Op pc start ik de DroidCam client op en op smartphoen de DroidCam app. Op pc vul ik het gekregen ip adres en poort nummer en op PC is beeld te zien die de smartphone opneemt. Nu start ik de Skype applicatie maar hier is geen camera te vinden. Enig idee wat er fout loopt. Vriendelijke groeten. Albert
 7. Ter info: Bitdefender "Total Security 2019" staat wel op PC geinstalleerd.
 8. Afwachten of probleem daadwerkelijk opgelost is, het traag werken van mijn PC was niet altijd. Hoop doet leven. Alvast bedankt.
 9. Nieuwe files "AdwCleaner(S02)" en AdwCleaner(C02)" toegevoegd. AdwCleaner[S02].txt AdwCleaner[C02].txt
 10. Na de scan krijg ik nergens een opties waar de knop Reiniging en Reparaties te zien is. Vandaar dat ik ook de file /C00 niet heb.
 11. Regelmatig lis mijn PC bijzonder traag. Als ik dan naar het taakbeheer kijk zie ik telkens dat WSAPPX veel cpu verbruikt. Enige oplossing is dan mijn PC af te sluiten en te herstarten. Enig idee hoe ik dit probleem kan oplossen? Alvast bedankt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...