Ga naar inhoud

ada9836

Lid
  • Items

    64
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ada9836's prestaties

  1. Map "Intel Control Center" verwijderd. Als ik dan in de start "Intel Control Center" selecteerde kreeg ik de melding dat snelkoppeling verplaatst was. Delete was dan geen probleem. Bedankt.
  2. CCleaner heb ik reeds uitgevoerd. Bij het nemen van de optie "verwijderen" krijg ik het scherm "Configuratiescherm>Programma's>Programma's onderdelen" maar de app "Intel Control Center" staat er niet in. Is het aangeraden om direct de map "c: program files (x68) > intel > Intel Control Center" de deleten? Bij intel is de app "Intel Control Center" niet te vinden.
  3. Via de Windows start knop kom ik bij de app "Intel Control Center", hier rechtsklik op en dan selecteer "verwijderen". Dan word ik gestuurd naar "Configuratiescherm>programma's>programma's en onderdelen" in de lijst zie ik geen app met de naam "Intel Control Center". Hoe kan ik dan dit programma verwijderen? Alvast bedankt.
  4. 1. Legale Windows 10 2. Systeem kan geen Windows 11 aan 3. Windows heeft laatste update 4. Winver.docx 5. Ik weet het niet, ik wou deze app eens starten. Winver.docx
  5. Starten van de app "Intel Control Center" lukt niet. Na start krijg ik volgende melding Enig idee hoe dit kan opgelost worden. Alvast bedankt. Albert
  6. Bedankt voor de hint. Nadat ik "nieuwe e-mail" geselecteerd heb verander ik in de tab "handtekening" de optie "standaardhandtekening kiezen" in geen. Probleem opgelost.
  7. Herstel van de app "Microsoft office plus 2019" heeft probleem niet opgelost.
  8. Neen, dit is een naam die ik soms gebruik om e-mail te ondertekenen
  9. Ik selecteer in outlook 2019 in het lint bovenaan de tab "nieuwe e-mail" maar ik krijg geen lege e-mail maar er staat steeds dezelfde tekst in. Hoe kan ik er voor zorgen dat bij selectie van "nieuwe e-mail" deze e-mail leeg is? Bedankt. Albert
  10. Inderdaad taakbalk stond op klein. Probleem opgelost. Bedankt
  11. Link imgdumper.nl/errorpage.php?errno=2&ext=bi52LnQ=&mime=bi52LnQ=&time=MTY4NzAxNzI1Nw==&file=L3VwbG9hZGVyLnBocA==&line=Mjg3 Windows10_Datum_Tijd.docx
  12. Sinds enkele dagen komt er in de taakbalk rechts onder alleen maar de tijd waar vroeger datum (lang formaat) en tijd getoond werden. Nochtans als ik naar instellingen > Datum en tijd ga zie ik hh:mm dag maand jaar staan. Enig idee hoe ik probleem kan oplossen.
  13. Downloads map wijzigen naar andere locatie in Windows, ik heb de acties genomen zoals vermeld in onderstaande link https://www.pc-tips.info/tips/windows-tips/downloads-map-wijzigen-naar-andere-locatie-in-windows/ .Downloads map wijzigen naar andere locatie in Windows 10/11 Ik heb geen herstelpunt aangemaakt. Probleem is blijkbaar verholpen. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.