Ga naar inhoud

kizmet

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kizmet

  1. Ja Clarkie, dat staat er ook, maar er staat wel bij Compatibele, dus geen van telenet zelf zoals ik er nu heb en als ik diezelfde niet kan krijgen wil ik graag weten waar ik het goedkoopst terecht kan. Want ik denk dat telenet op zich duurder zal zijn dan andere winkels die dezelfde aanbieden. Daarom dat ik de vraag hier stel.
  2. Hallo Clarkie, Bedankt voor uw reactie. Maar juist op deze link lees ik het volgende: [h=3]Telenet Powerline-adapters...[/h]Een Telenet Powerline-adapter kun je alleen kopen bij een Telenet-installateur, tijdens de installatie van een nieuw Telenet-product (dus niet voor een Self Starter-installatie) alleen omruilen bij een Telenet Center, als er een defect is binnen garantie Terwijl even verder wel staat: [h=3]Powerline-adapters die niet van Telenet zijn...[/h]kun je kopen bij Telenet-winkelpunt Opgelet Niet alle Telenet-winkelpunten verkopen Powerline-adapters. De prijs van een Powerline-adapter die niet van Telenet is, kan verschillen van de prijs van een Telenet Powerline-adapter Hier wordt duidelijk gemaakt dat telenet winkels wel powerline-adapters verkopen maar van andere merken dan van telenet zelf. Daarom mijn vraag of ik dan beter alle powerlines vervang (terwijl de drie die ik heb amper twee maand oud zijn) en of ik niet goedkoper kan bij andere winkels aangezien telenet toch geen powerlines verkoopt van telenet zelf. En welk merk ik dan moet kiezen om prijs/kwaliteit goed te zitten?
  3. Hallo iedereen, Ik ben nieuw hier en als dit fout geplaatst is, mijn verontschuldigingen. Wist niet waar ik dit onder moest plaatsen. Wij zijn net verhuisd (twee maanden geleden) en hebben voor het eerst een telenet pakket aangeschaft. Bij plaatsing van telenet, waren nog niet alle kamers af waardoor de PC's ook nog geen bestemming hadden gekregen. Mijn eerste bedoeling was om alle PC's in 1 (huiswerk)kamer te zetten, maar bij nader inzien denk ik dat het beter is om deze toch verspreid over de kamers te installeren. De telenet installateur echter vond het beter dat alle pc's op 1 kamer kwamen om de prijs van de powerlines te drukken. Ik zou er anders normaal 6 nodig hebben en als alle pc's samen stonden maar 3. powerline moest in de muur waar telenet binnen komt. Een tweede bij de PC die in mijn slaapkamer staat en een derde bij de overige vier PC's in die ene kamer. Ik kocht drie powerlines, maar nu de kamers in orde komen en ik de pc's op hun plaats kan zetten heb ik op het internet gekeken om nog meer powerlines aan te kopen. Nu lees ik echter dat je enkel powerlines kan kopen bij aankoop van een nieuwe instalatie en dus niet achteraf bij kan kopen. Is dit correct??? En als dit zo is kan ik dan een powerline van een ander merk (gekocht in een winkel) laten samen werken met die powerlines van telenet zelf??? Zoja welke kies ik dan het best? Welke powerline zou ik dan het best kunnen aankopen voor een zo laag mogelijke prijs? Hoop dat iemand mij kan helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.