Ga naar inhoud

ShanaBruyninckx

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ShanaBruyninckx

  1. Hallo, Ik ben eens gaan kijken bij mijn adapterinstellingen en dan de eigenschappen van mijn draadloze netwerkverbinding en daar staan de volgende 2 internet protocollen versie 4 en versie 6. Ondersteunt mijn laptop niet het juiste protocol om internettoegang te krijgen via de nieuwe router? Wilt u mij misschien stap voor stop uitleggen wat ik misschien kan doen? - - - Updated - - - Ik merk juist dat de laptop waar ik nu op bezig ben verbinding maakt met een andere netwerkadapter (Broadcom 802.11n Network Adapter) dan de laptop in kwestie (Atheros AR9285 Wireless Network Adapter). Wat nu?
  2. Hallo, Afgelopen weekend hebben wij een nieuwe router geinstalleerd. De oude was aan vervanging toe (uitvallen). We hebben internet op 1 computer en 2 laptops, maar op 1 laptop hebben wij geen internettoegang. De laptop is wel verbonden, maar vermeldt dat er geen internettoegang is. Weet iemand wat ik kan doen om dit probleem op te lossen? Met vriendelijke groeten Shana
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.