Ga naar inhoud

Svizerra

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Svizerra

  1. Ja, maar voor het werk dat met het programma moet doen is een Ipad toch niet meteen aangewezen Maar toch bedankt. Er zit inderdaad niets anders op dan een Windows 7 te installeren.
  2. Ja ik vreesde er al voor, bedankt voor de link. Ik heb windows nodig omwille van een analyseprogramma voor sport (Dartfish) en dat draait enkel op Windows.
  3. Bedankt Ik heb deze manual doorgenomen, maar deze helpt me niet verder. Ik heb wel na wat zoeken gevonden dat MAC OS X Lion, de versie die ik heb enkele windows 7 ondersteunt en niet XP, dus ik denk dat daar het probleem ligt. Al blijft het wel vreemd, want nog voor bootcamp weet welke versie, hetzij xP hetzij windows 7, ik wil installeren krijg ik al een ander scherm. Op alle alle manuals en demo's die ik al gezien heb komt er gewoon "partitioneren" te staan, bij mij dus niet ... :s
  4. Ik wil graag windows XP op mijn Mac installeren. Via Boot camp-assistent zou ik mijn HD moeten kunnen partitiioneren maar ik krijg de optie "partitioneren" niet, in plaats daarvan kan ik enkel "installeren". Wanneer ik hierop klik wordt de (windows) installatie cd gevraagd dewelke ik inbreng. Vervolgens laadt deze cd maar gebeurt er niets, klik ik dan weer op installeren krijg ik opnieuw de melding dat de cd niet gevonden kan worden en at ik hem moet plaatsen. De Cd wordt overigens wel in mijn finder weergegeven en wordt dus wel degelijk gelezen. Wanner ik mijn schijf handmatig partitioneer krijg ik eveneens een foutboodschap. Iemand hulp aub ? Dank bij voorbaat
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.