Ga naar inhoud

mjowned

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

mjowned's prestaties

  1. Oeps, excuses. De windows systeemherstel heeft het probleem opgelost. Mijn zooi op de pc (veel ruimte die is ingenomen door films/games/programma's) is geen probleem. Daar kan ik zelf wel achteraan gaan wanneer ik zin heb . Bedankt voor de hulp.
  2. Goedenavond, Op het moment heb ik plotseling een probleem. Net voordat ik weg ging had ik mijn laptop afgesloten na de hele dag een combinatie van slaapmodus en sluimerstand te hebben gebruikt (geen idee of dat er iets mee te maken heeft of kan veroorzaakt hebben, ik gok van wel). Kort gezegd, de taakbalk en desktop reageren niet in de normale modus, in de veilige modus werkt het wel gewoon. Ook is het systeem traag en geeft om de zoveel tijd een popup met: Windows is vastgelopen (of iets in die trant), wilt u dit proces beeïndigen? Als ik op ja klik werkt de taakbalk voor een moment en kan ik even op de start knop drukken... Als ik de configuratiescherm wil openen zegt die dat er te weinig geheugen is (onzin). Ik heb geen idee hoe ik dit zou moeten oplossen want ik heb niks geks gedownload vandaag, alleen gestudeerd etc. op de pc. Ik zit erover na te denken om systeemherstel te doen want er staat alweer best veel zooi op mijn pc en het is de simpelste oplossing (hoop ik).<br><br>Welke andere stappen kan ik nog nemen om erachter te komen wat er aan de hand is en hoe ik dit zou kunnen oplossen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.