Ga naar inhoud

Roos1950

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Roos1950

  1. Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de hulp. Ik ga zeker voor een externe brander kijken met een eigen voedingsadapter. Met de vriendelijke groeten en nogmaals hartelijk bedankt. wie weet tot horens. groeten
  2. Je bedoelt dus dat jou voorkeur heeft die Samsung SE-208BW die heeft een eigen voedingsadapter. Ik neem er liever 1 die jou voorkeur heeft Of zie ik het verkeerd. Ik hoop dat dat dan de goede keus is. (of bedoel je die andere) ????
  3. Super bedankt. Die optie van een externe vind ik nog beter. Heel erg hartelijk bedankt voor de moeite die je genomen hebt. Ik ga even de site doornemen welke ik het beste kan kopen. Nogmaals bedankt.
  4. OKe....dus als dat zo is wat is daar aan te doen. Een nieuwe brander kopen.....of is zoiets ook te repareren.
  5. Sorry voor de late reactie....maar was een paar dagen weg. Ik heb geprobeerd om foto's en documenten te branden op een DVD Helaas geen resultaat ...het gaat niet. Maar wel met een CD...??? Ik begrijp niet hoe dat kan. Want eerst dacht ik mijn Brander is kapot, maar hoe kan hij de gegevens dan wel op een CD branden. Een gek raadsel. Of het ligt aan het merk DVD ??? en ik gebruik altijd de + Dvd's. Ik weet het niet meer.
  6. Ja ik heb het eenmaal kunnen branden. Maar als ik dan de DVD in de speler stop dan krijg ik de volgende melding. C1300 Ik weet niet wat dat is. Nu lukt het weer niet om te branden. Raar maar waar. ??? weet het niet meer.
  7. Ik gebruikte deze software altijd en nooit problemen gehad. Maar wat je zegt ik kan ze nog een keer als Data proberen te branden. Alvast heel hartelijk bedankt voor je hulp. Ik ga dit morgen doen.
  8. De Show bestaat uit 2 Dvd's de eerste is 4.19 GB en de lege DVD is 4.7 GB dus ik houd nog ruimte over, en voordat hij gaat branden laat hij onderaan zien dat er nog ruimte over is. Dus ik denk niet dat dat niet goed gaat. Maar wat het wel is ???
  9. Dank je voor de reactie. Het is een DVD van Spotnet met de Toppers 2012 en er zit geen beveiliging in. Ik heb alle schrijfsnelheden al geprobeerd van 2 tot 24 geen resultaat En ik gebruik Philips DVD+R 16x speed / Verbatim 16x / en RW's gebruikt ....maar helaas. Zou het mogelijk zijn dat mijn Brander kapot is... alhoewel hij wel Cd's brandt. ??? ik weet het niet meer.
  10. Ik heb een Laptop Asus Notebook K52Jr - 64 bitsbesturingssysteem en een Matshita DVD-RAM UJ890AS Brander. Hij kan (kon) zowel DVD-R en DVD+R branden. Een CD branden met MP3 muziek gaat wel goed. ??? Even een voorbeeld: ik heb een film op mijn harde schijf staan die ik op een DVD wil branden. Ik gebruik hiervoor het programma BurnAware Professional. DVD in de lade en dan komt hij vanzelf al met de vraag wat ik wil gaan doen, ik kies dan BurnAware en daarna DVD-Video Ik Browse naar mijn Video-TS Folder en hij laat zelfs zien hoeveel ruimte ik nog over houd van mijn DVD. Dan Branden kijk hieronder wat voor een melding ik dan krijg. DVD-Video E: MATSHITA DVD-RAM UJ890AS DVD+R, 8x [12:38:37] Compilatie voorbereiden [12:38:41] Branden gestart [12:38:59] Track sluiten [12:39:00] Brand proces mislukt (A write-error occured.) Totale tijd: 00:22 Gemiddelde schrijf snelheid: 8x Kan iemand mij a.u.b. helpen. Alvast mijn hartelijke dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.