Ga naar inhoud

Tenuuke

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Tenuuke

  • Verjaardag 09-01-1983

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    windows vista

Tenuuke's prestaties

  1. Ja de 2 overige zijn ingeschakeld, maar ik kan nog altijd geen documenten delen. Als ik met de rechtermuisknop op MIJN DOCUMENTEN klik en dan op delen klik. Dan krijg ik bij netwerkpad (niet gedeeld). Ik heb dan al geprobeerd om GEAVENCEERD DELEN aan te klikken, dan krijg je een nieuwe kader en hierin heb ik DEZE MAP DELEN aangevinkt, dan bij MACHTIGINGEN, weer een nieuwe kader, IEDEREEN: volledig beheer aangevinkt. Dan TOEPASSEN en OK. Vorige kader ook op OK en dan krijg ik een foutmelding: FOUT TIJDENS HET DELEN VAN MIJN DOCUMENTEN. ONJUISTE FUNCTIE DE GEDEELDE BRON IS NU NIET GEMAAKT Zover geraak ik en dan weet ik niet waar de fout zit.
  2. Geachte, Ik krijg het deel OPENBARE MAPPEN DELEN niet ingeschakeld, Ik krijg de melding (onjuiste functie).
  3. Geachte, Kan er iemand mij helpen, ik heb 2 laptops en een printer in een thuisnetwerk gestoken. Op de 2de laptop heb ik internet en kan ik de 1ste laptop zien, maar ik kan geen bestanden delen. Ik heb al een aantal dingen geprobeerd, maar mijn kennis is daarvoor te klein om gedetailleerd te gaan zoeken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.