Ga naar inhoud

MsChaotic

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

MsChaotic's prestaties

  1. Ehm, ok. Maar ik veronderstel dat de specs nu niet zo belangerijk zijn. Heb trouwens is door wat andere topics gelezen, mijn pc is helemaal uitgekuist en heeft ook nog eens een extra ventilatie, dus aan die dingen kan het al niet liggen. Misschien ook handig om te weten is dat als hij uitvalt hij NIET opnieuw opstart tenzij ik het zelf doe.
  2. Hey, Ik heb een probleem met mijn computer, hij valt namelijk uit. We hebben hem al eens binnen gebracht in een computer shop, daar hebben ze niets gevonden nadat ze enkele onderdelen hebben vervangen en verschillende tests hebben gedaan. Ik wou eens proberen om alles gewoon er is van af te zwieren en alles opnieuw te installeren, maar ik weet wel niet hoe dat moet. Is dit een goed idee van mezelf? Misschien iemand die wel weet wat er zou kunnen zijn met mijn pc? Alvast bedankt voor de moeite. Mvg, MsChaotic Edit : Hier zijn de specs : PC Helpforum moderator bericht: afbeelding verwijderd omdat info over Windows activatie zichtbaar is
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.