Ga naar inhoud

zoedejonge

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door zoedejonge

  1. Ook daar kan ik het antwoord niet vinden.. Mijn touchpad zelf doet het wel, dat is het probleem niet. De scrollfunctie werkt niet meer.
  2. Ja, dat helpt ook niet want het touchpad zelf doet het nog wel gewoon.. Alleen de scrollfunctie werkt niet meer, Scr Lk uitzetten werkt ook niet trouwens.
  3. Hallo, Ik heb een aantal maanden geleden Windows opnieuw geïnstalleerd, sinds ik dat heb gedaan werkt de scrollfunctie van mijn touchpad niet meer. Ik heb de drivers al gedownload, ik heb al bij instellingen gekeken maar ik kan alleen maar de instellingen van het klikken aanpassen, verder niks. Kan iemand mij hier misschien mee helpen? Ik heb een Acer Aspire 5750G.
  4. Oke, dan laat ik het hier wel bij want ik vind het te duur om windows weer helemaal opnieuw te kopen. Heel erg bedankt voor de hulp!
  5. Er staat alleen hoeveel er geïnstalleerd is, niet hoeveel er nog beschikbaar is. Dat is 1GB.
  6. Nee, ik heb dit bij apparaatbeheer weg.. Er zit 200 GB in m'n laptop.
  7. Ik heb het even opgezocht en dit heb ik gevonden.. Processor: Intel® Atom CPU N570 @ 1.666GHz en 2 GB RAM? Ik hoop dat dit is wat je bedoelt.
  8. Het is me gelukt, ik had een te kleine usb stick. Maar nu zit ik met een ander probleem, als ik het wil opstarten krijg ik een melding dat hij hem niet op kan starten omdat het 64 bits is, wat moet ik nu doen?
  9. Nee, er staat niks op. Ja, Windows 7 inderdaad.
  10. Ik heb dit geprobeerd maar ik krijg het niet voor elkaar.. Als ik dit probeer geeft mijn laptop aan dat er helemaal niks op de USB stick staat, terwijl ik alle stappen heb gevolgd..
  11. Die mis ik inderdaad. Ik heb mijn schijf een week geleden helemaal leeg gehaald met een programma van HP en toen zijn die partities dus ook verwijderd.. Ja, ik heb een dvd!
  12. Hallo, ik ben nieuw op dit forum dus alvast mijn excuses als ik dit niet in het goede onderdeel heb geplaatst. Sinds een tijdje heb ik een erg vervelend probleem, mijn laptop is echt onwijs langzaam, ik kan er eigenlijk niks meer mee. Ik wilde de laptop terug zetten naar de fabrieksinstellingen maar helaas kon dit niet omdat hij partities mist. Windows opnieuw installeren gaat ook niet, want er kunnen geen dvd/cd's in en ik vind het een beetje onzin om helemaal een externe dvd speler te kopen. Wat kan ik hier aan doen? Ik heb heel erg veel programma's verwijderd, een uitgebreide virusscan uitgevoerd maar niks helpt.. Ik heb dan ook echt totaal geen verstand van computers. Dan heb ik nog iets, ik heb geen idee welk type laptop ik heb.. Er staat nergens een nummer, ik heb de doos/gebruiksaanwijzing ook niet meer. Het enige wat ik weet is dat het een HP is met BeatsAudio, als ik daar op Google kom ik uit op 'HP mini 210' en als ik bij afbeeldingen kijk is het wel de laptop die ik heb, maar ik heb geen idee of dit klopt. Ik hoop dat iemand mij hier kan helpen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.