Ga naar inhoud

HayZ

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

HayZ's prestaties

  1. Dit probleem treedt als regel alleen op tijdens surfen op internet. Ik ga kijken of ik een oudere driver kan vinden (met de vorige driver trad het probleem ook al op), dus ik moet kijken naar b.v. een half jaar terug.
  2. 64 bit, Speccy geeft volgende info:http://speccy.piriform.com/results/AEWUArRjmTrMLbCiZtxwK2l Ik hoop dat dit enige duidelijkheid verschaft. B.v.d.
  3. Zeer regelmatig slaat mijn PC op slot en verschijnt na enige tijd het bericht Beeldschermstuurprogramma reageert niet en is hersteld, ook hersteld hij niet spontaan en moet ik geforceerd afsluiten en opnieuw opstarten. Ik heb reeds diverse keren de videokaart-installatie ongedaan gemaakt en de drivers verwijderd, helaas steeds zonder resultaat. Mijn videokaart is Nvidea GeForce 545 en de laatste drivers (van 19-19-13) 327.23 zijn geïnstalleerd. Wie kan mij aan een goede oplossing helpen???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.