Ga naar inhoud

DygOzl

Lid
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

DygOzl's prestaties

  1. Neen helaas is alles nog steeds hetzelfde als in het begin vd problemen.
  2. Via hdmi geeft het dit... en Let niet op de taal..die pc ketel heeft dat op turks staan..
  3. Vervangen van de drivers hebben niet geholpen. Nieuwe scherm uitgeprobeerd, ook geen progressie. Maar als mn grafische kaart dood is, hoe komt het dan dat ik met een hdmi aansluiting op tv of extern scherm wel beeld krijg?
  4. Bij opstarten van mijn laptop krijg ik een zwart scherm, het systeem start wel op, alles draait. Echter is er enkel een zwart beeld te zien op mijn scherm of beter gezegd "niets" eigenlijk. Als ik via hdmi verbinding maak met een extern scherm dan zie ik wel mijn bureaublad etc verschijnen, echter kan ik wel zeggen dat er wat scheelt aan het beeld. Pixels zijn niet 100% en heb hier en daar wat groene schijn. De buurjongen heeft dit eerder opgelost door te spelen met de energieprestaties etc. Ook heeft hij koelpasta aangebracht. Mijn harde schijf is ondertussen ook al vervangen. De buurjongen heeft dan opnieuw dezelfde handelingen verricht. Maar ondertussen (nog geen maand later) valt mijn scherm alweer weg. Grafische kaart naar de knoppen? Wie weet het mij te zeggen? Ik heb een Dell XPS M1530 met Windows 7 (hier voor Vista, maar de kerel die mijn harde schijf heeft vervangen zette er W7 op) Intel core 2 duo cpu T5750 2.00 GHz 3.00 GB RAM 32-bits besturingssysteem
  5. Ik heb uiteindelijk iemand gevonden die verstand van zaken heeft. Hij gaat een HD proberen en mij op de hoogte brengen van de mankementen. Mocht het mislopen, zal je nog horen van me. Mijn laptop heeft helaas geen garantie meer. Deze is immers 5 jaar oud. Hij heeft zn beste tijd wel gehad met al dat gerender en tekenprogramma's. Maar aangezien mn krap studentenbudget moet ik toch tot kerst hiermee verder ^^ bedankt allen voor jullie hulp.
  6. Ik zal eens moeten rondvragen, want bij het minste dat ik wil uitvoeren loopt het mis. Via Dell Diagnostics lukte het ook al niet.. Stel ik vind eentje die ik mag uitproberen, hoe doe ik dit dan precies? Vergt dit enig losdraaien van een 10-tal delen etc?
  7. Beste Dasle, deze middag bovenstaande 2x uitgevoerd. Poging 1: liep alles weer volledig vast. Poging 2: ging hij een uur scannen zonder vast te hangen. Ga ik de vaatwasser vullen.. kom ik terug en zie ik een probleemmelding: Probleemhandtekening: Gebeurtenisnaam van probleem: BlueScreen Versie van besturingssysteem: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Landinstelling-id: 2067 Aanvullende informatie over dit probleem: BCCode: 9f BCP1: 00000003 BCP2: 888D0788 BCP3: 888D0788 BCP4: 878D0BA0 OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 768_1 Bestanden die helpen bij het beschrijven van het probleem: C:\Windows\Minidump\Mini101113-01.dmp C:\Users\Ramcom\AppData\Local\Temp\WER-95457-0.sysdata.xml C:\Users\Ramcom\AppData\Local\Temp\WER4EF.tmp.version.txt Lees onze privacyverklaring: Privacyverklaring voor de Microsoft Error Reporting Service Stilaan voor een nieuwe harde schijf zoeken? Of een nieuwe laptop? You tell me...xD Gelukkig kan ik er nog mee lachen.
  8. CD gebrand, CD/DVD-rom als first boot device ingesteld, cd in m'n drive gelegd... Hoop zwart-wit tekst.. en uiteindelijk dit: invalid opcode at 7146 1851 3093 02 60 0000 1000 CB00 A06C AFA0 006C 0000 0003 09F0 invalide opcode at 152D 1851 perating system
  9. Neen, ik heb een externe harde schijf van 1.5 TB, dus plaats genoeg. Maar het wou niet lukken. Foutmelding was iets in de aard van "Backup kon niet worden voltooid,... 0x8000FFFF Ik ben trouwens pas terug van een lange dag pendelen. Eens Seatools for DOS ISO image proberen te branden als dat nog nut heeft.
  10. Na poging 5 kreeg ik dit, hij liep vast en ik ging slapen. s Morgens stond ie nog steeds op exact hetzelfde blokje. Na mijn les zal ik bovenstaande proberen uit te voeren. Al dat groen maakte mij voor een moment wel superblij moet ik toegeven. Eerder had ik ook een tool van hitmanpro gedownload. Deze had een 4tal Trojans gevonden en allerlei ander rotzooi. Ik heb ook alweer een backup proberen te maken, dit keer liep hij niet vast maar kreeg ik een foutmelding.
  11. Kleine update: Hij was dus de volgende ochtend nog steeds exact hetzelfde bezig; op 18 procent blijven steken. Heb ik hem maar gedwongen moeten afsluiten. Ik begin toch stilletjes gefrustreerd te geraken hierdoor. Aan allen die moeite doen om mij te helpen: enorme dank en mijn oprechte appreciaties!
  12. Beste Jean-Pierre, bedankt voor je berichtje. Ik heb bovenstaande dingen gedaan zoals je me gezegd hebt. Hij staat al uren op stap 4 van 5 en 18 procent (11096 van 413424). Ik heb hem laten staan hopend dat het gewoon een moeilijker deel is om te scannen. De FAN draait gelukkig nu wel. Zou ik nog wachten of zou dit geen zin hebben?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.