Ga naar inhoud

OwneD

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

OwneD's prestaties

  1. Idd, Komplett is redelijk goedkoop, de meeste onderdelen op m'n lijstje komen van daar
  2. Nee, net niet. Ik zou willen weten wat ik het best zou kopen (geen geldverspilling als 't niet goed is bv.)
  3. Welke software is noodzakelijk? Windows 7 Pro of Home Premium of Windows 8 Norton Antivirus 2013 of Avast! of een andere Microsoft Office 2013 Kan op niets anders komen
  4. Die is namaak , de originele hebben Microsoft er vanboven opstaan. Zoals deze Is wel van Frankrijk, maar er is gratis verzending. Of, dat staat er toch, weet niet als het gratis is naar België.
  5. Ok bedankt, en qua koeling zelf? Heb zelf eens gekeken en volgens mij is die ook sterker. Toevallig een idee waar ik een originele Xbox 360 Wireless Gaming Receiver can kopen? Heb al een paar keer rondgekeken maar vind er geen enkele, alleen zo namaak. Liefst in België. Verder is er niets meer. Moet ik dit markeren als Opgelost of mag ik het open later voor het geval ik later nog een vraag heb? Alvast heel erg bedankt voor de hulp.
  6. Nog iets, die koeler dat je zei (Cooler Master Hyper T4) is die niet wat te luid? (31.6 dBA)
  7. Die is 76 Hz, 120 Hz zal te duur zijn vrees ik.
  8. Ok, zal die Logitech zijn. Ik heb ook nog eens gekeken voor een monitor en ben bij deze terecht gekomen: Afuture.nl De vorige was LCD en 5ms, de bovenstaande is LED en 2ms, is €6,70 duurder.
  9. Voor een webcam zou ik liefst niet teveel betalen. 30 - 40 max, hier 4 webcams die interessant lijken: HERCULES 4780712 HD Sunset Webcam Zwart LOGITECH 960-000759 C170 Webcam MICROSOFT HW T3H-00013 LIFECAM HD-3000 Webcam TRUST 18679 Webcam Natuurlijk, als er een betere, even dure webcam ter beschikking is op Afuture bijvoorbeeld, mag je dat altijd zeggen Deze misschien: http://afuture.nl/productview.php?productID=240599
  10. Heb alles nog eens opgeteld en het totaal komt op € 1550,42. Hier nogmaals de "upgedate" lijst, alles daarnet nog eens gecontroleerd, prijzen die fout waren verbeterd, etc.
  11. Verzendingskosten zijn er al bij gerekend. Komplett heeft gratis verzending, Afuture heeft volgens mij € 9,95, Mediamarkt is ook gratis maar daar kan ik gewoon naartoe stappen. Gamegear is ook gratis. Dus moet maar €9,50 betalen, mits ik waarschijnlijk die monitor en videokaart samen zal bestellen.
  12. En de andere 2 sites, zijn die betrouwbaar? Nu, het zijn maar simpele speakers en een webcam uit Mediamarkt, dus ja. Voor de rest is er niets meer goedkoper (site, goedkoper onderdeel dat toch even sterk is...) ?
  13. Heb hier 3 monitoren die interessant lijken: Afuture.nl , Afuture.nl , Afuture.nl De laatste is het interessantst, die is wel 24" en met de verzendingskosten komt het op € 155,85. Btw, zijn de sites die op mijn lijstje staan betrouwbaar? (Komplett, Afuture) Gamegear en Mediamarkt wel, dat weet ik. Mediamarkt is maar 10 minuutjes van m'n huis, dus daar kan ik gewoon naar toe stappen. Nogmaals; Upgedate lijst.
  14. Voor een monitor zou ik het liefst 22" hebben, misschien 23", maar 24" vind ik persoonlijk wat te groot omdat m'n scherm ook niet zo heel erg ver staat. Heb gekeken naar BenQ monitoren maar die zijn wat te duur. Max prijs voor een monitor zou voor mij €150 zijn. De voeding kost "maar" €85, dus dat maakt niet heel veel uit denk ik. Die is trouwens modulair, heel handig.
  15. Upgedate lijst: Welke monitor zou ik moeten nemen? (beste kwaliteit, kleur, energieverbruik, enz.) Misschien een goedkopere site voor de Gigabyte GeForce GTX 770 OC 2GB ? Excuses voor de double post
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.