Ga naar inhoud

marsje

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door marsje

  1. HP Printer 6510 had geen originele HP-cartridges maar printte prima. Toen zwart op was deze vervangen door een nieuwe niet HP cartridge. Wilde niet meer zwart printen. Originele HP cartridge geplaats: Printte weer correct, ook zwart. HP cartridge vervangen door de niet HP cartridge en het printen van zwart stopte weer, ook toen ik de HP cartridge weer terugplaatste. Wat ik daarna ook gedaan heb, alleen maar HP cartridges (4x) geplaatst, printkop gereinigd, software vernieuwd, zwart printen wil de printer niet meer. Alle cartridges die ik gebruik heb, originele en niet originele, werken in een andere printer correct. Iemand een idee wat de oorzaak kan zijn?
  2. Na het vastlopen van het papier in de printer (HP Photosmart7510) door scheeftrekken het vastgelopen papier verwijderd. Vervolgens opnieuwgeprint waarbij op het papier bij het printen in een strook van 4 tot 6,5 cmvanaf de linker kant een inktvervuiling optreed in de richting van deonderzijde van het papier. De gebeurt alleen bij de kleur zwart. Cartridges en cartridgehouderverwijdert en samen met de omgeving volledig schoongemaakt. Helaas ook zelfs naenkele malen zonder resultaat. Zwarte cartridge vervangen voor een nieuwe ookgeen verbetering. Ik heb de indruk dat de cartridgehouder te veel zwarte inktafgeeft. Maar waarom en alleen op deze strook van 2,5 cm?
  3. Ook dit heeft geen resultaat opgeleverd. Printen vanuit andere browsers blijkt wel mogelijk te zijn. Daarom IE-10 verwi jderd en opnieuw geïnstalleerd, maar nu krijg ik bij het printen de volgende foutmelding "Fout opgetreden in het script op deze pagina", met als gegevens Regel: 2072, Teken: 1, Fout: Ongeldige procedure aanroep of ongeldig argument., Code: 0, URL: res://ieframe.dll/previeuw.js. Vervolgens de vraag Wilt u doorgaan met het uitvoeren van scripts op deze pagina? Ja/Nee. Bij Ja gebeurt er niets.
  4. Helaas het Opnieuw instellen van Internetoptie Geavenceerd heeft niet geleid tot het oplossen van het probleem.
  5. Sinds enkele dagen heb ik problemen met printen van internetpagina's. Printen vanuit Word of Excel, alsmede een testpagina is geen probleem. Bij printen van een internetpagina lijkt alles normaal te gaan, maar verdwijnt telkens de printopdracht. Deze opdracht is ook niet in de wachtrij terug te vinden. Heeft iemand een idee wat er aan de hand is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.