Ga naar inhoud

max40

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over max40

  • Verjaardag 20-12-1945

max40's prestaties

  1. Het probleem heeft zich intussen toch opgelost. Ben met excuses alsnog benaderd door de technici van McAfee, die op afstand mijn pc hebben bekeken en het probleem hebben opgelost. Daarbij zijn de Google Toolbar en Windows Defender verwijderd, want die zouden niet samen gaan met Backup and Restore. Genoemd onderdeel werkt bij mij dus weer.
  2. Als virusscanner gebruik ik op mijn pc McAfee SecurityCenter. In verband met een virus is mijn pc gecrashd. Daarom heb mijn pc opnieuw moeten laten installeren. Na het daarna opnieuw downloaden van mijn McAfee SecurityCenter werkt het onderdeel Backup and Restore echter niet meer. Ik kan daarom niet bij mijn backups komen. Toen ik het de eerste keer aanklikte kreeg ik de mededeling, dat ik NET Framework 1.1 moest downloaden. Na op OK te hebben geklikt is genoemd programma gedownload. Echter krijg ik het onderdeel Backup and Restore nog niet aan de praat. Als ik het in het menu Basis aanklik gebeurd er niets. De regel wordt niet zwart. Dit is wel het geval als ik het in het in het menu Geavanceerd aanklik, maar dan houdt het op met de mededeling "Dit programma wordt weergegeven in een eigen venster". Er gebeurd dan echter verder niets. Mijn backup zit op een externe harde schijf. Bij het opnieuw installeren van mijn pc is een harde schij verwijderd. Kan het zijn dat een andere aanduiding in "Mijn computer" van de verwisselbare schijven de oorzaak is van mijn probleem? Info van Backup and Restore is Versie 3.0, Build 3.0.131, Partner 0, Mijn systeem is MS Windows XP Professional Service Pack 3, type WinNT. Ik heb mijn probleem al voorgelegd aan McAfee helpdesk, daar kon men mij niet helpen. Beloofd werd het probleem door te schuiven naar niveau 2, de technici. Ik zou door niveau 2 worden gebeld. Is echter nooit gebeurd, ondanks mijn herinneringen aan de gedane belofte. Vandaar dat ik nu mijn heil zoek op dit forum. Alvast bedankt voor de reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.