Ga naar inhoud

LucM

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door LucM

  1. bij het afdrukken wordt geen tekst wel enkel afbeeldingen weergegeven
  2. LucM

    windows 10

    Kan een geopend scherm niet meer verbergen. Het streepje "-" om een site eventjes weg te zetten is niet meer aanwezig. Om een nieuwe site te openen moet ik deze wekklikken met "x". Hoe komt dit en wat is de oplossing ?
  3. Kan sedert een paar dagen mijn e-mails in Hotmail niet meer lezen.Steeds verschijnt de vermelding "Selecteer een item om te lezen". Wat kan hier de oorzaak zijn ? Heb Windows 10.
  4. Op mijn tablet (Androïd) verschijnt telkens ik mijn mailprogramma (Hotmail) open hetvolgende: Er zijn problemen met het beveiligingscertificaat van deze site. Wat kan ik hieraan doen ?
  5. Het betreft hier om een hotmailprogramma en het zijn telkens nieuwe berichten van dezelfde afzender.
  6. Sommige e-mails welke ik heb ondergebracht in de lijst met geblokkeerde e-mailberichten blijven steeds weerkeren. Wat is de reden ?
  7. Hallo, Op rechts klikken gaat ook niet ( geen optie openen of aanpassen te zien)
  8. Hallo, Hoe kan ik een e-mail, die ik voorlopig in map "Concepten" heb geplaatst, terughalen en eventueel aanpassen voor verzending ? Dubbelklikken helpt niet en er is ook geen item " Bewerken" of "Aanpassen,....." te zien op de werkbalk. dank u groeten
  9. [ATTACH]28473[/ATTACH] dit verscheen op kladblok als "Log" op mijn pc. log.txt
  10. Hallo, Heb reeds enige tijd last van ongevraagde pop-ups van het type :ad.adserverplus.com en arl16.ezpowerads.com. Ondanks mijn anti-virusprogramma NORMAN (bevat anti-maleware toepassing) blijven deze pop-ups steeds weerkeren waardoor sommige websites moeilijk en soms niet te raadplegen zijn.Ook moet ik bijna altijd mijn e-mail vernieuwen als ik deze wil nazien.Hoe kan ik dit oplossen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.