Ga naar inhoud

FritsHein

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

FritsHein's prestaties

  1. Bedankt Sento, voor je antwoord. Ik ga ermee aan de slag.
  2. Beste mensen, Mijn vorige laptop, NL. is compleet out off order. Heb een tweedehands aangeschaft met een Spaans toetsenbord. Ik woon namelijk in Spanje. Mijn originele harde schijf is over gezet in de Spaanse laptop. Doordat er nu diverse functies op de verkeerde plaatsen zitten, is dat lastig. Mijn vraag is , kun je het Spaanse toetsenbord vervangen door een Nederlands? werkt alles dan weer naar behoren of komt daar heel veel bij kijken? Laptop, Acer Aspire 6530. Wie weet het en alvast bedankt. Groeten, Victor.
  3. Dus als ik het goed heb dan zet ik met deze DVD het besturings programma opnieuw erop. Overschrijft dus alles, het heeft dus niets te maken met welk besturingsprogramma er nu op staat.
  4. Beste Clarkie, Ik heb : map en bestanden weergeven: WINDOWS_7_AIO_ACTIVATED / 3.909.140 kB Dat staat op de schijf. Groetjes.
  5. Specificeren kan ik het niet Clarkie. Ik heb een paar jaar geleden een nieuwe kloon laptop bij deze computerman gekocht en heeft deze ingericht en Win.7 ultimate geplaatst. Laptop afgeleverd met een gebrande dvd van het besturings programma erbij met de mededeling dat ik die eventueel kon gebruiken om Win.7 er opnieuw op te zetten. Alles heeft altijd goed gedraaid met updates enz. De beste man is er niet meer en nu probeer ik Win.7 met deze dvd er opnieuw op te zetten. Ik hoefde geen codes in te vullen met opnieuw installeren zei hij. Dus vandaar, op goed geluk.
  6. Is wel een legale versie, met codes. Is een kopie van een computerman( van zijn eigen versie) uit Nederland, die eerder op mijn laptop is gezet.
  7. Het is geen recovery schijf maar een gewone waar Win.7 ultimate opgezet is. En die wil ik er opnieuw opzetten en daarna alle andere programma's. - - - Updated - - - Eigenlijk heb ik een verkeerd antwoord gegeven in het begin : bad sector. Dit is niet de bedoeling, er is iets met Win.7 gebeurt en daardoor gaat er af en toe iets niet goed. Vandaar dat ik helemaal opnieuw wil beginnen.
  8. Beste Forrummers, Vanwege een niet te herstellen bad sector in mijn huidige configuratie, wil ik mijn reserve win.7 opnieuw op de laptop zetten. Ik weet nog globaal hoe ik te werk moet gaan, maar weet het begin niet helemaal goed meer. ( weet dat er een vraag gesteld word om te formateren ). De CD in de laptop doen. Laptop uitzetten en weer opstarten en dan....... welke Functie toets?? Dat begin ben ik even kwijt. Wie kan en wil mij hiermee helpen?? Alle andere zaken zijn al op een externe harde schijf gezet. Dus eigenlijk het begin opzet om Win.7 op de laptop zetten. Alvast bedankt. Beste groetjes, Victor.
  9. Beste clarkie, Het probleem is opgelost. Alles draait weer. Bedankt voor het advies en tot het volgende probleem. Groetjes, Victor.
  10. Beste Clarkie, bedankt voor de oplossing. Ga het dit weekend proberen en laat wel weten of het gelukt is. Wat ik verwijderd had, was ms office 2010. Daar kwam een melding van dat dit programma een beschadigd bestand gebruikte en daardoor niet meer werkt.
  11. Beste lezers, ik ben nieuw op dit forum en hoop dat ik het volgens de regels doe. Na een probleem met een programma op mijn laptop, heb ik het programma verwijderd. Hierna opgestart in de save mode en een checkdisk uitgevoerd. Checkdisk blijft hangen in fase 4 op ongeveer 30%. Kan geen kant meer op, dus harde reset. Probeer weer op te starten in save mode, maar na het inladen gegevens staat ie verder vast en gebeurt er niets meer ( 15 minuten gewacht). Probeer nu normaal op te starten, even later gaat automatisch checkdisk weer draaien en staat dan weer vast zoals boven omschreven. Dit gaat mijn computer pet te boven. Volgens mij is de harde schijf niet kapot maar zit het in een beschadigd bestand. Is het raadzaam om win7 ultimate opnieuw te installeren of heeft iemand andere ideen? Wie kan en wil mij hiermee helpen? Alvast bedankt voor het antwoord. Met vriendelijke groet, Victor.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.