Ga naar inhoud

veldfiets

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over veldfiets

  • Verjaardag 05-10-1953

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Land
    Nederland

Contact Info

  • Skype
    geen
  • Website URL
    http://www.veldfiets.nl/rome

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 10
  • Monitor
    14 inch
  • Moederbord
    geen idee, wel bekend: 64 bit

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Matige Kennis

veldfiets's prestaties

  1. Ja, mijn probleem was immers compleet opgelost: via Systeemherstel (alle eigen programma's gewist) is het mij gelukt om het volledige palet Windows 10 te kunnen gebruiken. RSIT heb ik wel gedaan, maar het lijkt me niet nodig. Had het nog steeds in mijn hoofd om te reageren.. excuses, dank voor de belangstelling en .. tip voor RSIT.
  2. Ok, ik heb het bestand .exe gedraaid en .. uitgevoerd, zoiets doet Panda ook wel: aan wie dien ik dit voor te leggen, in geval van nood?
  3. P.s, dank u medewerker Droske, heb geen idee waar uw recente verhaal op slaat echter. Mijn probleem-pje met het blauwe Instellingen scherm heb ik opgelost: heeft te maken met instellen van je 'standaard' browser, piece of cake. No problems anymore. Je mag me feliciteren met mijn nieuwe shell, geheel up to date now.
  4. Zo, we zijn weer een dag verder, computer opnieuw opgestart, spannend, updates .. werden geconfigureerd, (er zit een foute update tussen voor 64bit computers...): daar was hij dan, 100%, wachtwoord: tiles/startscherm zijn er!! . Wel verschijnt nu weer het blauwe Instellingen scherm als ik via mijn opnieuw geïnstalleerde, Firefox browser de dag begin. Welk programma nu de oorzaak is geweest: is onbekend, mogelijk de malwarefighter die ik zelf had geïnstalleerd, daar was elders een opmerking over gemaakt.
  5. Ik wist niet dat de hele 'bak' verwijderd zou worden... geeft niet, niet zo erg.
  6. Ik heb intussen via Systeemherstel heel Windows 10 opnieuw geínstalleerd, al mijn bestanden verwijderd, helaas, maar misschien is het euvel zo gerepareerd. Even een nachtje slapen, want na de herstart kan ik pas zien of het een geslaagde actie was. Dus, buroblad niet helder, is nu wel van de baan
  7. Bij installeren van het nieuwe Windows 10 blijkt dat na computer Aflsluiten: a. Startmenu verdwenen is, Edge, tiles en dat b. alle gewone snelkoppelingen niet direct te openen zijn (zie Bijlage), Openen met (rechtermuisknop) .... geeft alleen de oplossing, extra handeling dus per item. Ik heb dit, uploaden, via de weg 'Upgrade' (microsoft), Windows 10 al een paar keer 'getest', maar het euvel blijft zo: het beeld is goed direct na installatie maar na afsluiten is het beeld verdwenen. (Ik heb Reg. clean programma's: die verstoren niets. Ik heb een WindowsShell er nu op, maar ook daarmee doen deze snelkoppelingen het niet: Groove Muziek, Geldzaken, Muziek etc. etc: doen het niet),ik zie slechts een kleine opflikkering van het aangeklikte item, zo ook bij Edge op de taakbalk: korte opflikkering, om direct te verdwijnen. Ik meen dat er ergens een mogelijkheid bestaat om zelf dit type koppelingen te maken/in te stellen: kan nergens vinden hoe dit moet: als iemand het weet? Bijlage: resultaat bij trachten Afbeelding te openen: rood kruis en een ... signaal.
  8. Hallo, Ik zoek een manier op mijn websites waardoor men kan reageren op de inhoud van de website, zoals een vroeger in een gastenboek. Hoe kun je dit aanpakken, doen? Dank voor een antwoord.
  9. Formatteren is het enige antwoord: als dit niet op je eigen computer wil, dan proberen in een fototoestel, dit lukte bij mij. Kaartje er herhaaldelijk in en uit halen met tegelijk rechtermuisknop op "verwisselbare schijf", een losse kaartlezer, gaf uiteindelijk de beste uitwerking: "New Map" verscheen bovenin, hiep hoi.
  10. Hoe kan ik een sd kaart van zijn schrijfbeveiliging ontdoen? Formatteren is niet het juiste antwoord, er is een SDformatter.zip die iets zou kunnen maar deze wil niet downloaden: foutmelding/fout bij downloaden, probeer het later nog eens, wil dus niet lukken. Hij is helemaal geformatteerd: wilde niet lukken met Mijn Computer maar wel op de Panasonic, maar een nieuwe map maken? Ho maar: u dient eerst de schijfbeveiliging op te heffen voordat enz. Het kan dus wel, maar hoe stond er niet bij. Ra, ra, ik ben uitgeput met ideeën... wie er nog meer weet? Dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.