Ga naar inhoud

ChrisNijlen

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ChrisNijlen

  1. Het was misschien dom van mij, maar ik wist niet dat ik die knop zolang moest indrukken. Daarna startte hij terug normaal. Bedankt om dit zo vlug op te lossen.
  2. Als ik mijn laptop opzet verschijnt even het medionlogo, maar daarna enkel een foto van een rotskust met bomen. (Geen taakbalk) Het enige dat ik dan nog kan laten verschijnen is de datum en uur, door met het scrolwiel van de usb-muis te draaien. F4 of F8 (veilige modus) werkt niet. F11 (recovery) werkt niet. Een boot-dvd hoor ik wel opstarten, maar werkt niet. De windowstoets+ctrl+shft+B geeft een seconde een zwart scherm, maar daarna terug de foto. Het is een laptop medion md 99270 (2014) met windows 10 en met aparte Usb-muis. Wat is er aan de hand, en hoe kan ik een recovery doen?
  3. Dit probleem is heel goed opgelost. Hopelijk helpt dit ook anderen. (Het mag wel afgesloten worden)
  4. Hallo, Ik wil gewoon bedoelen dat ik verkenner gebruik om bestanden te kopieren, en dat verschillende formulieren in een database-file niet apart kunnen gezien worden in verkenner.
  5. Inderdaad, door een rechterklik + copy, en dan het woord formulieren te selecteren en te plakken gaat het wel. De velden linken met de databank. Ik werk gewoonlijk met verkenner, maar met een databank gaat dit niet, want de formulieren zitten verborgen in het databankbestand. Je hebt mij goed geholpen, dankjewel
  6. Bedankt voor jouw snelle reactie. Maar ik wil geen rapport maken, gewoon een formulieren kopieren onder een andere naam. Ik heb 2 printers en bij de ene moeten de velden een iets andere stand hebben, dus maak ik gewoon een andere formulier voor de andere printer. Maar die kopie zou toch dezelfde linken moeten geven met de databank. Waarom is dat dan niet zo? ps Als ik in een formulier alles selecteer, kan ik dan niet alle velden ineens wat naar onder verschuiven? Dit kan ik blijkbaar niet.
  7. Als ik met Access 2013 een formulier (in een databank) wil dupliceren, dan maak ik een nieuw formulier aan : "maken" - "formulierontwerp" en doe ik copy en paste. Het probleem is dat de velden geen data krijgen van de databank. Er komt (in formulierweergave) "#NAAM?" in plaats van gegevens uit de databank. Wat doe ik verkeerd?
  8. De voeding is veranderd en het probleem is opgelost. Bedankt voor jullie hulp.
  9. Ik zal de computer binnendoen in de winkel. Een simpelere oplossing zal er waarschijnlijk toch niet zijn, en ik ken er zelf niet zoveel van. Ik laat nog wel weten hoe het afloopt.
  10. Zou het een probleem kunnen zijn van restspanning?
  11. http://speccy.piriform.com/results/70l4jUGnepYtTTkIESjlZAh Hopelijk lukt dit beter
  12. https://www.dropbox.com/s/kwv3tzrf5wp38k5/PC_VAN_CHRIS.speccy?dl=0 Het bestandje staat op dropbox. Bedankt om je tijd erin te steken.
  13. De pc is 9 jaar. Dat lijkt misschien oud, maar ik gebruik hem niet dagelijks, en hij is niet op internet aangesloten. Ik vind niet letterlijk "msn" op het etiket. Wil je het serienummer weten (MED s/n)? (Het model is MD8333) Ik heb wel stopcontacten met zekeringspin, maar ik ben niet zo zeker dat er een aarding op aangesloten is in dit oude huis.
  14. Mijn computer (medion) start normaal even op door de stroom op te zetten. Het eigenlijke opzetten gebeurt daarna met de knop vooraan. Dit heeft jarenlang goed gewerkt, maar tegenwoordig gaat hij herhaaldelijk aan en uit bij het aansluiten van de stroom. Soms stopt het probleem na 3 herstartingen, soms na meer dan 10 herstartingen. Het probleem zit bij de eerste opstart, die blijft steeds herhalen, wat voorheen maar 1x gebeurde. (De stroomstekker van deze computer is steeds uitgetrokken als ik hem niet gebruik.) De powerknop (achteraan) blijft aan. De batterij is vervangen, maar het probleem is niet verholpen. Bij het opzetten na een stilstand van 2 weken, gebeurde het niet, maar bij een gebruik van ±3x per week gebeurt het telkens weer. Weet iemand hier de oorzaak en oplossing van?
  15. Ik ga dat eens proberen. Bedankt voor jouw hulp. Chris
  16. Ik zou een lijst willen maken van producten, waar ik wel op een bepaalde plaats een productregel moet kunnen tussenvoegen (niet onderaan zoals met access). Als ik dan een product dubbelklik zou er een apart scherm moeten openen (memoveld, of liever vooropgemaakt invulformulier, voor alle producten hetzelfde). Welk programma kan ik hiervoor het best gebruiken (ik geef de voorkeur aan gratis software). Het zou zo simpel mogelijk moeten zijn, ik ken alleen de basis van access. Wie heeft hier meer inzicht in?
  17. Ik dacht dat ik er een regelmaat in gezien had, maar nu gebeurt het weer niet meer. (Ik had die gegevens op het blauw scherm nog niet genoteerd) Er stond in elk geval onderaan dat er geen minidump kon gemaakt worden, de .dmp bestanden op mijn computer zijn 0 kb. Ik zette bij het blauw scherm mijn stroomknop af, maar zal in het vervolg het met de computerknop afzetten. Chkdsk (langs hd tune pro) geeft geen fouten op de harde schijf Malwarebytes vind niets. Ik zal eens proberen met het programma "bluescreenview" In elk geval bedankt voor het snelle antwoord. Chris
  18. Als ik mijn computer (met windows 7) ±5 minuten niet gebruik verschijnt er een blauw scherm. Voor de rest werkt hij perfect. Dus het moet een actie zijn die automatisch opstart na inactiviteit, die dit veroorzaakt. Ik heb dit gegoogeld, maar niets gevonden. Is er iemand die dit ook voorheeft, of er een beter zicht op heeft?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.