Ga naar inhoud

sp33der

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

sp33der's prestaties

  1. Daarnet fout gevonden, blijkbaar een slecht contactje in het drukknopje om de pc op te starten. Bedankt voor de reacties alle sinds mensen!
  2. chipsetdrivers staan er op, zal morgen eens zoeken naar die instelling om een blue screen te kunne krijgen, bedankt voor de reactie in ieder geval
  3. hey mensen, ik heb hier sinds kort een probleem met de pc van mijn ouders. Sinds kort sluit deze pc zichzelf af op random tijdstippen, af valt hij echt gewoon uit en herstart hij zichzelf. Temperatuur probleem is het al zeker niet (ik kuis hier alle computers geregeld uit), nu is het zo dat vanaf hij een keer is uitgevallen hij constant opnieuw start (zelf geen bios scherm kan je openen). Als je hem dan een tijdje met rust laat kan je er soms na 5 minuten terug mee werken maar soms ook niet. Ik heb 3 dagen geleden de voeding vervangen eentje van 600W nu ipv 400W dan was het 2 dagen beter maar nu doet hij het gewoon terug. Bij windows in opstart F8 gebruiken en dan "disable automatic restart on system failure" geeft geen verschil, het is ook een frisse windows installatie dus vermoed ik dat het echt iets met de stroom te maken gaat hebben. Iemand die mij misschien kan helpen denken? dank op voorhand.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.