Ga naar inhoud

gilberke

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

gilberke's prestaties

  1. Kan iemand helpen? Heb een probleem met het invoeren van een code in een ouder programma draaiend onder windows XP in VirtualBox. Wanneer ik de code invoer in het betreffende venster om het programma te starten krijg ik volgende melding: "Invalid Base32 Character".Heeft iemand een idee wat dit te betekenen heeft? en hoe dit kan verholpen worden? Heeft het misschien iets te maken met Java? Graag een reactie. gilberke
  2. Kan iemand helpen? Heb een tijdje geleden Oracle VirtualBox geinstalleerd om Windows XP te kunnen draaien op een Windows 7 systeem. De benodigde programma's geinstalleerd en alles werkte. Heb onlangs enkele noodzakelijke updates van de programma's uitgevoerd met als resultaat dat de harde schijfruimte te klein geworden is. Had 10Gb voorzien (fixed) Heb een backup gemaakt van de inhoud van de schijf (.vdi bestand) Heb nu een update gedownload en geinstalleerd van Virtualbox versie 4.3 met 30Gb ruimte (dynamisch) Kan iemand mij helpen om de bestaande backup te integreren in de nieuwe versie zodanig dat alles terug kan starten en werken, of is dit onmogelijk?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.