Ga naar inhoud

darkmvr

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over darkmvr

  • Verjaardag 20-04-1988

darkmvr's prestaties

  1. Ik kan gewoon alle updates instaleren dus daar zal het niet aan liggen maar ik ga hem van het weekend pas herinstaleren dus dan laat ik juliie het pas weer weten.
  2. ik heb een mailtje gestuurd naar het bedrijf waar ik hem kocht en ik zou met 3dark 2006 tussen de 5000 en de 5500 moeten scoren. ik scoor zelf alleen maar 3800 wat ver beneden daar van is. ze zeiden dat het aan mijn windows installatie zou kunnen liggen. ik gebruik een gekraakte versie van Vista home premium. ik heb ook nog wel een orginele versie liggen mischien moet ik die dan maar instaleren
  3. Ik heb sinds vorige week een nieuwe laptop gekocht bij BTO een notebook bedrijfje de 17M27. ik merkte al gauw dat mijn videokaart hapert/lagged zodra ik beweeg met me muis. zolang ik niks doe heb ik geen last van lag dus een stilstaand beeld (maar waar wel van alles beweegt ingame) . ik heb een 9600m GT 512 DDR3 en lag bij zon beetje met alles wel: far cry 2, company of heroes, fallout 3 en zelfs bij world of warcraft! zelfs mijn oude pc met mijn 6600 GT draaide ik nog beter wow. dan wel niet op hoogste settings. maar bij mijn laptop maakt het niks uit of ik op very high of op low loop te draaie blijf met elk spel die rare lag krijge als ik beweeg met me muis. met wow heb ik het als ik loop. Ik dacht zelf toch wel dat mijn videokaart best wel wat kan draaie ik weet ook zeker datmijn videokaart snel genoeg is. dus als iemand mij kan helpen graag. heb al geprobeert andere drivers had eerst de drivers van waar ik het notebook kocht en daarna een driver van nvidia site af maar dit maakte geen verschil. intel core 2 duo T5800 2.0 gigahertz 4 gig RAM Ik draai windows home premium Nvidia 9600M GT met DDR3 geheugen
  4. Volgens de pcwinkel bij mij in de buurt zeggen ze dat ze bijna 100% zeker weten dat me moederbord kapot is waarschijnlijk wordt dat dus een nieuw moederbord helaas :S. toch bedankt allemaal voor al jullie reacties en hulp.
  5. ja de klik hoor ik wel gewoon. Wat de cd rom speler betreft het zou kunnen dat er nog een cd in zit niet gechekt. maar ik ben al dage niet bezig geweest met dat ding laatste wat ik gister speelde is Left 4 Dead spelen daarna had ik mijn pc afgesloten. verder hoop ik niet dat mijn moederbord ofzo kapot is. dit had ik met mijn oude computer ook toen had ik hetzelfde probleem behalve dat met die cd rom en die powerknop. maar ik ga slapen ik ga reageer morgen weer
  6. Ik heb het zelfde probleem heel vreemd.
  7. Sinds gister draaide me pc gewoon nog ik heb dus nergens aan gezeten. ik maak dat ding op zen hoogst een keer open om de stof eruit te halen. verder doet de powerknop het wel hij brand enzo maar ik kan hem niet uit drukken, maar wel gewoon aan vreemd genoeg. de kabels voor de cd/dvd rom speler zijn gewoon goed aangesloten ik heb ook alles nog een keer nagechekt. de geheugensloten heb ik ook al een keer nagechekt daar is niets mis mee.
  8. Ik zie en hoor de koeler gewoon draaien. verder heb ik nog geen andere monitor geprobeerd. die heb ik ook niet maar mischien moet ik mijn laptop is proberen en kijken of die zon aansluiting heeft. Verder begin ik te twijfelen of het daar aan ligt omdat mijn cd/dvd lades niet meer reageren en/of opengaan terwijl ze wel gewoon goed op het moederbord zijn aangesloten. Tevens kan ik de power knop ook niet meer uit doen als ik hem aanzet. ik kan hem ingedrukt houden wat ik wil maar hij gaat niet uit. Ik kan mijn pc dus alleen maar nog uitzetten bij de knop aan de achterkant van mijn pc. verder heb ik hem nog opengemaakt en het geheugen vevangen in de hoop dat die het dan wel zal doen maar dit had geen nut.
  9. Sinds vandaag nadat ik gister mijn pc gewoon correct heb afgesloten heb ik geen beeld meer als ik mijn pc opstart. de lichtjes op mijn toetsenbord gaan wel gewoon aan (1 keer aan en uit gaan ze). heb alleen nog geprobeerd alle kabels opnieuw goed aan te sluiten. leek mij verstandig eerst toch even te vragen voor dat ik ga verder rotzooien met mijn pc. Viel me ook op dat de cd rom lades ook niet meer open gingen. Verder is mijn pc ongeveer 3 jaar oud. ik hoop dat iemand me kan helpen alvast bedankt. Hier verder mijn specificaties van mijn pc: Processor:AMD Athlon 64 Processor 3500+, MMX, 3DNow, ~2.2GHz Memory:1024MB RAM Hard Drive:80 GB Video Card:NVIDIA GeForce 6600 Monitor:Plug en Play-monitor Sound Card:SoundMAX HD Audio O Operating System:Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.080814-1233)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.