Ga naar inhoud

StijnVandijck

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over StijnVandijck

  • Verjaardag 02-03-1979

StijnVandijck's prestaties

  1. Als ik op de startknop duw doet hij helemaal niets. Alleen de ventilator van de processor doet (soms) een halve draai. De voeding heeft volgende specificaties : FSP Group INC, FORTRON/SOURCE Model n° FSP350-60MDN Rev. A Als de knop van de voeding op 1 wordt gezet terwijl de pc niet aangezet is draait de ventilator van de voeding toch ook niet ? Ik heb de stroomkabel in de voeding gestoken (met een cd-rom aangesloten) en de schakelaar op 1 gezet dus of de ventilator dan moet beginnen draaien weet ik niet. De cd-rom gaat ook niet open en dicht dan...
  2. Hallo, Mijn PC is gisteren in panne gevallen, het was net alsof de stroom uitviel. Ik dacht dat mijn voeding om zeep was maar die heb ik laten testen in de PC winkel en hij was ok (ahoewel de ventilator niet begint te draaien als je de voeding via de 0/1 opzet?). Wat zou dit nog kunnen zijn ? Bedankt !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.