Ga naar inhoud

robert w

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

robert w's prestaties

  1. Ik kopieer die mappen naar een USBstick, dit is als backup bedoeld voor een evt. computercrash. Afentoe verversen ( aanvullen met wat nieuw is). Deze wil ik ook gebruiken om mijn foto's etc over te brengen naar een nieuwe laptop ( ik gebruik hem ook om dingen over te brengen van mijn laptop naar mijn windows-tablet). Outlook o.i.d. gebruik ik niet, alleen online-emailaccounts. De bedoelde software is dan van programma's als iTunes, Google Earth, CCleaner e.d. ? Die installeer ik allemaal opnieuw (vers) op het nieuwe apparaat. Ik krijg de indruk dat de map AppData dus niet behoort tot de zaken die " van mij " zijn, maar " van de laptop", dus dat ik hem niet hoef over te zetten ?
  2. Ik moet een nieuwe laptop kopen, deze HP van 2008, met Vista, is bejaard en kreupel. Maar ik vraag me af welke bestanden ik als backup moet overzetten: zie bijlage: AFBEELDINGEN t/m FAVORIETEN neem ik mee, BUREAUBLAD t/m KOPPELINGEN lijkt me niet, maar ik weet niet wat ik moet denken van en doen moet met de map APPDATA (met submappen genaamd Local, LocalLow en Roaming). Meenemen naar de nieuwe laptop of negeren ??
  3. Dank aan degenen die hulp boden. Hoe en wat weet ik niet, maar de blokkade is weg. Foto's kan ik weer openen. Hopelijk blijft dit zo. Ik zal het onderwerp nu dan maar afsluiten.
  4. via Configuratiescherm > "Programma's en onderdelen" > Silverlight verwijderd. CCleaner gedownload via Softonic ( noemt zich Piriform) en daarna op Cleaner geklikt. er is vanalles verwijderd, maar of daar Silverlight-resten bij zitten is niet te zien. of moet ik nog een andere handeling verrichten ? heb daarna Silverlight weer gedownload via de link maar helaas, geen verbetering.
  5. Zucht. Vier mails met fotoos erin geprobeerd, maar helaas... nog niet(s) veranderd. Als uiteindelijk niets helpt zal ik het misschien moeten proberen met Google Chrome ( nog te installeren, ben nogal gehecht aan mijn vertrouwde browser/ waarvan Vista niet een nieuwere versie wil hebben >> als Windows 10 er is schaf if ik mij een verse laptop aan, maar dat duurt nog wel even).
  6. Ik heb netjes gedaan wat de instruktievideo liet zien ( uitstekende video, trouwens) maar heb geen flauw idee wat ik nu in feite heb bewerkstelligd. Is het zo dat nu iemand aan die lap tekst zou kunnen zien wat er loos is ? (p.s. evt. vervolg hierop zie ik niet voor a.s. dinsdag wegens internetloze uithuizigheid).
  7. Bedankt voor deze tip. Maar ActiveXfiltering staat uitgeschakeld en de Silverlight Add-on ook. De doorverwijzing naar Telerik laat mij nogmaals Silverlight (PlugIn) installeren maar nog steeds is er niets veranderd. (Vreemd dat het niet wil want het is toch allemaal Microsoft: Hotmail, Explorer, Vista en Silverlight ?!).
  8. Sinds kort kan ik in mijn Hotmail ( HP compaq laptop, W.Vista, Explorer 9) geen foto's meer openen ("diavoorstelling weergeven") want er verschijnt dan een venster met "Maar installeer eerst de meest recente versie van Microsoft Silverlight " (zie onder). Dat werkt niet want "u heeft al een recente versie". Dan (op hun aanraden) de "oude" versie grondig verwijderd (met IObit Uninstaller, incl. de zgn register-resten). De nieuwe succesvol geinstalleerd. Browser geherstart, hele computer geherstart. En : alweer/nog steeds verschijnt dat venster. Hele proces nog eens gedaan. Helpt niet. Hoe los ik dit op ? De diavoorstelling wordt geopend Maar installeer eerst de meest recente versie van Microsoft Silverlight. (het is gratis en dit hoeft maar één keer!)
  9. Dag, dat heeft u goed gezien ! Dat is, zie ik, enige uren voor uw reactie geplaatst. Door tijdgebrek kon ik het nu pas testen. Nogal gepuzzel want de info was iets te kortaf maar ik heb de weg gevonden en ja, hoewel omslachtig lukt het nu wel ! Fijn dat er mensen zijn die willen helpen met hun grotere ervaring Probeer nog steeds een aantal antwoorden op kleinere vragen binnen het apparaat te vinden, lukt dat echt niet, meld ik me wel weer... Robert
  10. Een vraag voor iemand met een WINDOWS SURFACE RT/8 OF RT/8.1 - TABLET: Ik luister(de) altijd naar www.dreamscaperadio.nl wat zich opende in WINDOWS MEDIA PLAYER op mijn pc met VISTA. Deze is kapot, dus in nood heb ik een Surface RT gekocht. Als ik nu DSRadio wil "openen" krijg ik XBOXMUSIC maar geen geluid en geen instruktie. Idem met de .m3u link. Met de .asx en de .pls linken moet ik bijvoorbeeld de Radyo-app installeren, die dezen ondersteunt, maar dan lukt me nog niets. Geen geluid. In de wereld van apps heb ik sowieso geen inzicht ( geen smartphone). Hoe nu ? Ik kreeg een tip om het via "op het bureaublad weergeven" (het moersleutelpictogram) te proberen, maar ook dan gaat het zo: als ik op de STARTbutton druk en dan op OPENEN dan zie ik op de website staan BROADCAST 254 IS NOW PLAYING, waarbij XBOXMUSIC zich opent en meldt: WORDT NU AFGESPEELD, maar hoe lang ik ook wacht, het blijft stil ( en het volume staat ook niet op nul, dat check ik steeds voor de volledigheid...). Ook met bijvb. de .asx-link geen verschil: klik>openen>laat een app zoeken> RADYO installeren> meldt NOW PLAYING maar ook geen geluid ,ook geen informatie. Probeer anders even hoe het bij u/jou gaat, op www.dreamscaperadio.nl ? p.s. als ik bijvb. naar www.concertzender.nl luister is er geen probleem, daar opent zich nl. een eigen player. Als ik DAAR dan kies voor AFSPELEN MET WINDOWS MEDIA (dat kan ook) ging dat met Vista ook via WMP maar nu verschijnt er dan slechts een zwarte balk bovenin en gebeurt er ook niks. Maar dat is dus geen probleem, alleen een ander voorbeeldje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.