Ga naar inhoud

girlfromdutch

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over girlfromdutch

  • Verjaardag 05-07-1960

girlfromdutch's prestaties

  1. Dan kom ik een licht groen vak tegen van 204 gb onbeschikbare ruimte Hoe kan ik deze weer in gebruik nemen? Stel dat ik de volledige schijf formateer en dan nieuwe partities maakt, los ik het daar mee op? En toen ik deze laptop net gekocht heb, heb ik back up cd's gemaakt om de fabrieksinstellingen weer terug te kunnen zetten, kan ik deze dan nog gewoon gebruiken om alles weer terug te installeren? Alvast bedankt voor je hulp
  2. Verleden week ging het mis. tijdens het opstarten van een film sloeg de laptop vast en er was niets meer mee te beginnen. De laptop dus gewoon uitgezet. Na het opstarten waren al mijn gegevens weg, wel stond windows 7 nog op de harde schijf (c schijf) De D en F schijf waren ook nog in orde. Ik kon niets meer terugvinden, systeemherstel zei dat er geen herstelpunten waren. Virusscanner stond ook nog gewoon op de harde schijf. Ik heb toen de fabrieksinstellingen maar terug gezet en alles leek weer goed te werken. Maar gisteren viel me ineens op dat mijn c schijf nog maar 75 gb was, de 2 andere schijven 150 gb, dus samen 375 gb Ik was er eigenlijk van overtuigd dat ik 500 gb heb. Hoe kan ik nakijken waar de resterende 125 gb gebleven zijn? Hoe kan ik die terug krijgen? Mijn laptop is eens ASUS K72JR-TY119V-BE-i5-450M.
  3. Zover ik weet zijn er geen andere netwerken in de buurt, ik zie er toch maar zelden een als ik zoek naar andere netwerken. En ik hoop dat ik de wireless goed beveiligt hebt, met wpa personal. Het systeem werkt ook het grootste deel van de dag goed. Alleen zo af en toe merk je gewoon dat het steeds trager wordt om iets binnen te halen, is op verschillende tijdstippen, zowel overdag als 's avonds, en soms of als ik dan niets doe, valt de verbinding helemaal weg. Zodra ik dan op reset duw is het probleem weer over.
  4. Ik heb sinds kort een laptop en daarvoor van mijn dochter haar router geleend. De router is een linksys wrt54g. Het werkt allemaal prima, kan met alle pc's (3 stuks) met kabel aangesloten op router en met laptop (draadloos) op internet, ook het thuisnetwerk werkt goed. Maar minstens 1 keer per dag wordt internet steeds trager of valt helemaal weg. Als ik de router dan reset (even op knopje aan de achterkant duw) dan is de verbinding weer normaal. Nu is mijn vraag, wat is de oorzaak en hoe los ik dat op, zodat internet gewoon blijft draaien. Heeft het zin om een andere router aan te schaffen. 2 pc's draaien op xp en pc + laptop op vista en ik heb telenet expressnet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.