Ga naar inhoud

Jessica

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jessica

  1. Beste, Ik wil een map met vier bestanden verwijderen van mijn computer maar dit lukt niet. Ik krijg dan volgende foutmelding "Fout 0x80070091: Deze map is niet leeg" (zie bijlage) Kan iemand mij zeggen hoe ik deze map verwijder? Alvast heel erg bedankt. Jessica. Fout 0x80070091 Deze map is niet leeg.pdf
  2. Hey Robke, Het is gelukt om het screenshotje up te loaden. Ik hoop dat je er iets mee bent. grtz, Jessica. Error-file utility is already running.pdf
  3. Hey Robke, Ik heb een screenshot gemaakt maar weet niet hoe ik hem in mijn berichtje kan invoegen. En ja het is meteen bij het opstarten dat het "error-schermpje" verschijnt. Groetjes, Jessica.
  4. Hallo, Wanneer ik de computer opstart verschijnt er nu telkens een schermpje "Error: File Utility is already running". Ik klik dan telkens op het kruisje om dit schermpje te doen verdwijnen. Heeft iemand een idee wat dit is en wat ik moet doen om dit schermpje niet meer te krijgen? Alvast bedankt voor alle reacties. Groetjes, Jessica.
  5. Hallo Swake, Ik heb vandaag de cd-roms (het betreft PC Champion van DeAgostini) ontvangen en hetgeen ik vreesde is gebeurd. Ze werken niet. Ik heb de compatibiliteit aangepast zoals je in je reactie voorstelde maar de cd-roms werken jammergenoeg nog altijd niet. Ik krijg volgende foutmelding: "De versie van dit bestand is niet compatibel met de windows-versie die wordt uitgevoerd. Controleer de systeem informatie van uw computer of u een x86 (32-bits) of x64 (64-bits) versie van het programma nodig hebt. Neem vervolgens contact op met de uitgever van de software." Ik hoop dat je met toch nog kunt helpen deze CD-roms te doen werken. Uitkijkend naar een reactie (hopelijk positief) dank ik u reeds bij voorbaat. Mvg, Jessica.
  6. Beste, Ik heb ongeveer 80GB aan foto's en filmpjes op mijn computer staan en maak daar wekelijks een backup van op een externe harde schijf van 500GB. Maar toch zit ik nog altijd met de schrik van mijn foto's en filmpjes kwijt te geraken. Door ergens tijdens het backupen of zo iets mis te doen, of dat toevallig zowel de computer als de externe harde schijf het op hetzelfde moment begeven of zo... En dat zou echt een ramp zijn alle foto's van de kinderen vanaf hun geboorte tot nu staan op de computer. Heeft er iemand tips om 80GB goed te backuppen. Ik had al gedacht aan DVD's maar dan zal ik er wel een heel pak nodig hebben en zal dit enorm veel tijd in beslag nemen. Alle tips zijn welkom. Groetjes, Jessica.
  7. Hallo, Ik heb op internet een reeks cd-roms te koop aangeboden gezien met educatieve software er op voor kinderen. Er staat wel bij dat het voor besturingssoftware Windows 95 & 98 is. Zullen deze cd-roms ook werken op XP Vista? Vriendelijke groetjes, Jessica.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.