Ga naar inhoud

rg002

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door rg002

  1. Dank voor uw suggestie! Heb gedaan wat werd voorgesteld maar situatie is nog steeds dezelfde! Aangezien dit een laptop is van een overleden vriend heb ik natuurlijk weinig informatie van wat er met die computer gebeurd is. Eén ding weet ik zeker; hij is aangekocht in Spanje met een spaanse versie van Win 7 Home premium!! Aangezien ik nu een nederlandse versie zie van Windows, vermoed ik dat er ergens een software geïnstalleerd werd om de taal te wijzigen! Ik vind echter die software nergens!! Misschien werpt dit een andere kijk op de zaak en is dat de reden dat de updates niet meer werken!!
  2. Ik beschik over een Compaq Presario CQ61 Notebook PC met Windows 7 Home Premium met service Pack1. Bij het klikken op het programma Windows Update krijg ik het venster in bijlage!! Wat moet ik doen? Dank bij voorbaat rg002
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.