Ga naar inhoud

primedelta

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

primedelta's prestaties

  1. ik probeerde het te fixen via Recuva maar dit is wat ik krijg: Gyazo - 1eed099dfcfe1252db4a933c2fd1bc51.png
  2. Hallo iedereen, mijn vriendin haar PC begon gistere traag en raar te doen met een raar klik geluid dat die constant maakt en nu is de D schijf waar alle belangerijke dinge op staan, is er een manier om die terug te krijgen of de dingen eraf te halen? PC Helpforum moderator bericht: Ik heb het e-mailadres op de afbeelding verwijdert om spam te voorkomen.
  3. Is 80 graden voor de processor normaal? zo warm was hij de vorige keer dat hij trilde.
  4. Ik weet dat, en ik bedoel niet aanstoten, ik bedoel gewoon hem nog maar te hard aanraken, oppakken om te verplaatsen of elfs te hard op de toetsen van het toetsenbord duwen zorgt ervoor dat min laptop dit doet.
  5. http://speccy.piriform.com/results/IKMbZzDXj82egLOLQU0v81H
  6. Sinds een week geleden begon mijn laptop raar te trillen en veel geluid te maken als ik hem iets te hard beweeg, hij werkt dan nog wel maar ik heb schrik om hem aan te laten dus zet ik he zo snel mogenlijk uit, het trillen komt van net onder mijn ventilator (ik heb een MSI GE70 met Windows 8.1) en ik weet niet wat het is dat het veroorzaakt, ik heb vanalles liggen zoeken maar ik vind niets. Ik heb u ook mijn processor liggen bekijken en heb iets raars gezien of is dit normaal? Gyazo - 9f4e321ef58953489f03a70dfa9dfcd5.png Hij zegt Maximumsnelheid 2.40 GHz en zegt snelheid 3.27 GHz, is dit normaal en als dit niet zo is kan dit het getril veroorzaken? Ik hoop dat jullie me kunnen helpen ik heb de laptop nog maar een half jaar en ik wil hem liefst niet al binnen moeten doen nu net als het vakantie is.
  7. Mijn vriendin wilt het spel Pettson & Findus voor de 95/98/ME spelen op mijn Windows 8 laptop maar het wilt niet installeren want het zegt dat dat niet gaat op mijn laptop, ik heb met compatitible modus geprobeerd op Windows 95,98,ME,XP maar nog steeds zegt het dat het niet op mijn laptop gaat, is er een manier om dit te installeren en spelen?
  8. Ik heb een nieuwe MSI GE70 en al vanaf het begin heb ik proberen mijn ingebouwde camera te gebruiken maar het zegt dat ik er geen heb, ik heb gekeken in mijn apparaatbeheer en er staat geen camera tussen maar ik heb er wel een, hoe kan ik dit fixen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.