Ga naar inhoud

Andreas De Kerpel

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Andreas De Kerpel's prestaties

  1. Beste, Sinds een paar dagen kleurt mijn computerscherm oranje-blauwachtig. Ik heb al via 'persoonlijke instellingen' geprobeerd om de kleuren aan te passen, maar dit haalt niets uit. Als ik mijn computer met een extern scherm verbindt, zie ik dat dat extern scherm wel de standaard-kleur heeft. Weet iemand wat ik moet doen? Alvast bedankt. -- Groetjes, Andreas
  2. Beste, Een jaar geleden zette ik enkele filmpjes die had gemaakt op een lege dvd. IK merk vandaag echter dat deze nutteloos is, daarom had ik graag de bestanden die erop staan gewist. IK heb het al geprobeerd door de dvd te formateren, maar dan komt er het volgende: "De schijf is tegen schrijven beveiligd." Weet iemand hoe ik de dvd toch nog kan formateren? Bedankt voor uw antwoord.
  3. Het programma (WebEasy8) bood mij aan om de oude versie te verwijderen. Ik heb dan ook op de 'verwijder-knop' gedrukt.
  4. Beste, Onlangs verwijderde ik enkele programma's op mijn computer, zodat mijn pc iets sneller werkte. Toen ik merkte dat een van de programma's die ik verwijderd had ik eigenlijk nog nodig had, installeerde ik dit opnieuw (met een CD-rom). De CD-rom melde mij echter dat het programma al op de computer stond. Ik heb mijn computer helemaal doorgezocht maar ik vond het programma (WebEasy8) niet. Is er iemand die een verklaring heeft voor dit probleem en een oplossing? Alvast bedankt. Andreas De Kerpel
  5. Op google heb ik heel wat linken gevonden die je doorverwijzen naar websites met meer informatie over "het politievirus". Via deze link kom je terecht op zo 'n website die je vertelt hoe je het politievirus moet verwijderen. Hopelijk lukt het om het politievirus te verwijderen.
  6. Sorry dat ik me even meng in jullie discussie maar misschien kan deze link je helpen. Op google zijn er ook tal van interessante video's te vinden die een oplossing kunnen bieden.
  7. Sorry dat ik me even meng in jullie discussie. Misschien kan dit het probleem oplossen: Youtube is een product van google. Google heeft een eigen browser: google chrome. Misschien lukt het wel als je video's van youtube op google chome bekijkt. Via volgende link kan je google chrome istalleren: Chrome-browser
  8. Als ik op het icoontje van geluid druk (luidsprekertje in de taakbalk) komt er de volgende mededeling: "Geen apparaat voor geluidsweergave geïnstalleerd." Daarom heb ik de volgende vraag: hoe kan ik een apparaat voor geluidsweergave installeren? Kan iemand mij helpen? Bedankt.
  9. Mijn internetbrowser was ook niet up to date maar om dat op te lossen heb ik google chrome geïnstalleerd. Het ziet er iets anders uit dan internet explower maar je kan er evenveel op doen. Je kan google chrome installeren via deze link: Chrome-browser Veel surfplezier!
  10. Daarnet zat ik naar een video op youtube te kijken en merkte ik dat het geluid niet aan stond. Toen ik dit wou veranderen door op het icoontje te klikken van het volume in de taakbalk, merkte ik dat dat icoontje er niet meer stond. Ook bij de instellingen van de taakbalk kon ik "volume" niet aanklikken. Weet iemand misschien hoe ik dit kan oplossen? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.