Ga naar inhoud

PatrickS

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over PatrickS

  • Verjaardag 12-04-1989

PatrickS's prestaties

  1. Beste lezers, Ik wil graag met mijn laptop (os is XP) maken met mijn (beveiligde) draadloos netwerk. Enige probleem is nu dat ik niet weet hoe dat precies moet, zoveel vakjes/hokjes etc. WPA, WEP, geen idee wat het allemaal precies inhoud. Een collega heeft eerder dit netwerk aangesloten, maar nadat mijn laptop opnieuw is geinstalleerd moet ik de laptop weer opnieuw verbinding laten maken met het netwerk. Zou iemand mij hiermee kunnen helpen? Of misschien kunnen vertellen welke opties (WPA, WEP, etc) het hoogstwaarschijnlijk niet en welke wel kunnen zijn, dan ga ik desnoods wel wat proberen. Alvast hartelijk bedankt!
  2. Carpfever bedankt voor je uitleg, heel duidelijk! Maar helaas hij doet het nog niet. Hij geeft nu wel aan dat hij is verbonden, maar het internet doet het niet..
  3. Ik wilde vast-ip proberen, alleen weet ik nou niet precies wat ik waar moet invullen..
  4. Hallo allemaal, Ik heb een probleem; ik kan met mijn laptop op de één of andere manier niet meer met het internet verbinden. Mijn situatie is als volgt: De internetverbinding komt hier binnen naar een (Conceptronic) router, en gaat vervolgens naar twee pc's via kabel. Deze router zend ook draadloos internet uit. Eergister kon ik nog gewoon ook met mijn laptop draadloos internetten, maar nu heb ik deze opnieuw geinstalleerd en nu lukt het niet meer om te verbinden. Waarschijnlijk heb ik hem niet op de juiste instellingen staan ofzo. Het wachtwoord (wepkey, zoals de beheerder van mijn netwerk het document heeft genoemd) is bij mij bekend. Het is een document waar vier regels met wachtwoorden instaan, ik weet niet precies welke ik van deze nou precies nodig heb. Ik heb van alles al geprobeerd, maar ik ben ten einde raad. Heb ook alle vier deze wachtwoorden geprobeerd. Ps. De beheerder wil ik liever niet met dit probleem lastig vallen, omdat ik de vorige keer ook zelf de draadloze verbinding tot stand heb laten komen (zo'n 3 jaar geleden). En ook vind ik het fijn om dit zelf op te kunnen lossen. Misschien dat iemand mij hier mee kan helpen of mij doorverwijzen naar een andere pagina? Ik heb wel wat verstand van computers etc.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.