Ga naar inhoud

hully

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

hully's prestaties

  1. Ha opgelost! je hebt me de goede weg gewezen. Ik kwam er uiteindelijk achter dat dit dus een type U7P moet zijn, (Van de sticker), heb de realtech driver gedownload van de Packerd Bell site, en ineens was er weer geluid! TOP!
  2. Nou ik schiet er niet echt mee op. Ik zie wat je bedoelt, maar ik kan die code niet vinden. Dit is wat ik heb: (foto)
  3. Waar zou ik dat kunnen vinden? aan de onderkant staat alleen model No. oneTwo S3230 INPUT: 19v 4.74A (4.74A) made in China
  4. PB oneTwo S3230 Het is een model waar de computer en scherm in één zijn...
  5. Na de update van Windows 8.1 doet mijn geluid het niet meer. Ik heb geprobeerd de meest recente driver te installeren, bij apparaatbeheer staan geen problemen. Itunes zegt dat er een probleem is met de audioconfugiratie maar ook andere programma's geven geen geluid bijvoorbeeld Windows media player. Speccy file: http://speccy.piriform.com/results/fbR6ygjSWFGo0VuIgnwTw2I Hebben jullie nog tips?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.