Ga naar inhoud

jem

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jem's prestaties

  1. Beste Dasle, Er zijn zoveel ATI.ACE documenten en bestanden en dat gaat mijn verstand te boven. Ik ga nu alles terugzetten op fabrieksinstellingen, dus heb ik wel een tijdje werk om alles weer in te voeren en te ordenen. Nog heel veel dank voor alle moeite. Geld ook voor Jean-Pierre.
  2. Dit staat in de map in MIJN DOCUMENTEN: ccc utility 64bit install. Ik weet echt niet wat ATI.ACE is, maar als ik dit intik bij PROGRAMMA'S EN BESTANDEN ZOEKEN dan krijg ik een lijst met een 20 tal documenten en een 5 tal bestanden te zien.
  3. Vanmorgen was ik MIJN DOCUMENTEN aan het opschonen en daar kwam ik een bestandsmap tegen ATI.ACE. met daarbij een tekstdocument cccutil64. Voor ik de recovery gebruik wil ik toch eerst weten of jullie hier wat mee kunnen?
  4. - - - Updated - - - Ik heb het onderste deel ook opgestuurd, maar ik geen uninstaller van ATI staan.
  5. Ik heb wel een screenshot gemaakt en in mijn afbeeldingen opgeslagen. Hoe krijg ik die nu naar jou toegestuurd?
  6. Ik heb Revouninstaller gedownload en als ik hem opstart zie ik alle software. Ik kan zo gauw niet zien welke software mijn grafische kaart inhoudt. Voordat ik een fout bega wil ik toch eerst zekerheid dat ik de goede verwijder.
  7. Daar was ik voor mijn vraag aan jullie al mee begonnen. Krijg op scherm: Could not connect to server. Could not parse error.
  8. Gevonden! S/N D0U6YMH001211005736900 PCI\VEN_1002&DEV_9802&SUBSYS_054A1025&REV_00
  9. Omdat je vermeldde dat de driver niet geinstalleerd was heb ik alles nog een keer over gedaan. Nu krijg ik een nog grover beeldscherm met de melding: AMD Catalyst Control Center wordt niet ondersteund door de versie van het stuurprogramma van de geactiveerde grafische adapter. Werk het stuurprogramma voor de AMD grafische kaart bij of schakel de AMD adapter in met beeldscherm beheren.
  10. http://speccy.piriform.com/results/62iobG6Edq03nuTLxgWB8Xx
  11. NET framework geinstalleerd, maar nog niets veranderd. Nog steeds de melding: Kan schermbeveiliging niet uitvoeren omdat hiervoor een nieuwere videokaart of een videokaart die compatibel met Direct3D is, vereist is.
  12. Niet rechts, maar gewoon in de taakbalk kreeg ik een icoontje. Als ik daarop klikte de melding: ccc.exe.NET Framework Initialization Error. Download and install NET Framework Version = 4,5 now.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.