Ga naar inhoud

JVHe

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7 Ultimate
  • Processor
    Intel Core i5-2300 @2.80 GHz

JVHe's prestaties

  1. Goedemorgen Gisteren heb ik op een vijf jaar oude laptop Windows 7 opnieuw geïnstalleerd, mooi alle drivers en updates geïnstalleerd en met succes! Mijn laptop ziet er zo goed als nieuw uit. Er is enkel klein dingetje waar ik mij aan stoor, namelijk dit: als ik d.m.v. de Fn-toetsen mijn scherm probeer te dimmen, dan maakt de laptop zo'n ambetant gepiep. Zo'n geluid dat vanuit de laptop zelf komt en niet uit de luidsprekers zelf. Ik kan dit dan ook niet vanuit Windows zelf uitschakelen (voor zover ik weet). Is er iemand die mij kan vertellen hoe ik dit kan uitschakelen? Het is niet dat ik mijn scherm zo vaak wil dimmen, maar telkens naar het energiebeheer moeten gaan om dit aan te passen vind ik iets te omslachtig. Mijn laptop is een Q-Force Dura 5610W7H. Voor de herinstallatie had ik geen last van dit geluid. Alvast bedankt JVHe
  2. Oke, bedankt. Dan markeer ik deze als opgelost.
  3. Standaardprogramma's aanpassen werkte niet, dus heb ik Office 2007 maar gedeïnstalleerd en (zonder de pc op te starten) werkt Word 2013 alweer correct, bij het openen van Excel moest Office 2013 wel eerst geconfigureerd worden, maar dat is voltooid. Ik moet zowieso de pc nog opnieuw opstarten. Bij het verwijderen van Office 2007 vond ik het wel raar dat Office 2007 twee keer in de lijst met geïnstalleerde programma's voorkwam. Misschien dat dit komt omdat ik Office 2007 geïnstalleerd heb zonder de Trialversie te verwijderen. Ook staan er nog een aantal andere Office-programma's in de lijst, namelijk: Microsoft Office 2003 Web Components; Microsoft Office Live Add-in 1.5; Microsoft office File Validation Add-In; Microsoft office Outlook Connector en Microsoft Office Small Business-verbindingsonderdelen. Deze hebben allemaal een andere pictogram dan de 2013-versie. Kan ik deze gewoon verwijderen zonder dat dit van invloed is op Office 2013 of iets anders? Nog een goede avond.
  4. Ik zal het straks doen, maar desnoods verwijder ik Office 2007 gewoon. Het is nu ook niet dat ik er zo aan gehecht ben en de 2013-versie begin ik ook al gewoon te worden. Al sluit dat natuurlijk niet uit dat ik het gewoon nog eens zal proberen op te lossen.
  5. Ik heb dit al uitgetest, maar zonder resultaat... op dit moment werk ik nu niet aan deze computer dus kan ik dit ook niet nog eens proberen.
  6. ja, dat is wel waar, maar om de een of de andere reden werkte het dus eerst wel...
  7. Toch nog problemen! Met Word. Telkens als ik een Worddocument open, wordt er een venster van Microsoft Office enterprise geopend om Office 2007 zogenaamd te configureren. Nadat dit gebeurt is of als dit is geannuleerd opent het document in Word 2007. Bij de instellingen van standaardprogramma's wordt er Word (desktop), de 2013-versie dus, weergegeven met het icoontje van Word 2007, die dus ook daadwerkelijk de documenten opent. Bij het associëren van een bestandstype aan een bepaald programma is het perfect mogelijk Word 2013 te selecteren uit de locatie C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office15\WINWORD.EXE, maar wanneer deze dan geselecteerd is wordt Word in het venster van mogelijke programma's met het logo van Word 2007 weergegeven. Nogal raar allemaal en zeker omdat er geen (toch niet door mijzelf) programma's geïnstalleerd zijn of andere wijzigingen zijn aangebracht. *toevoeging: niet alleen Word maar ook Excel, PowerPoint en wellicht nog andere Office-programma's openen opnieuw in 2007 en niet 2013, ondanks dat het een paar uur geleden opgelost leek te zijn.
  8. Ik heb net BCM verwijderd (samen met MS SQL Server 2005 Express) en nu lijkt alles wel weer naar behoren te werken. Toch bedankt voor het antwoorden, stegisoft.
  9. Dit staat er normaalgezien al op, en zoals ik al schreef, waren er eerder geen 'problemen'.
  10. Beste Sinds enkele maanden hebben ik Microsoft Office 2013 (Professional Plus) geïnstalleerd. Omdat ik ook nog de functionaliteit van Microsoft Office 2007 (Professional) wilde behouden, heb ik geen upgrade, maar een aangepaste installatie uitgevoerd. Ik ben heel tevreden van Office 2013, maar sinds vandaag gebeurt het volgende: telkens als ik een officebestand, Word, PowerPoint, Excel ... open vanuit Verkenner of vanuit de lijst met recente items op de taakbalk van Windows 7 (als ik dat duidelijk uitleg), dan opent er een venster met als titel 'BCM Office-invoegtoepassing' en als melding wordt er 'De versie van de Office-toepassing komt niet overeen' weergegeven. Daarna wordt het bestand met het Officeprogramma met de versie 2007 geopend. Ondanks dat alle Office 2013-programma's als standaard voor hun soort ingesteld staan. Heeft er iemand enig idee hoe dit komt? Hiervoor had ik dit probleem niet, ook heb ik onlangs geen nieuwe software geïnstalleerd. Met vriendelijke groeten JVHe
  11. Dank u wel! Ik zal dit zeker eens proberen, maar voorlopig heb ik niet echt tijd en dat scherm moet zowiezo eerst opnieuw werken, maar alvast bedankt.
  12. Hallo Ik heb hier thuis nog zo'n oude pc uit het jaar 2000 of zo staan. Daarin zitten een Intel Pentium II processor, een HDD met 4,5 GB en een HDD met 6 GB opslagruimte, een latje RAM met 512 MB, twee latjes RAM met 32 SDR of zoiets. Van de processor weet ik niet hoeveel MegaHertz die heeft en ik kan het ondertussen ook niet meer controleren, want om een of andere reden krijgt het computerscherm signaal, dus dat zal ik eerst nog moeten te zien oplossen. Er zijn ook een cd-speler en een cd-brander aanwezig. Maar mijn eigenlijke vraag is: Wat valt er nog met deze pc aan te vangen, welk besturingssysteem is er licht genoeg om erop te draaien? Ooit heeft er wel Windows XP Home Edition (waar ik al lang de cd van kwijt ben) op gestaan, maar dat is door een paar fouten onherstelbaar geworden. Ook heb ik al gebrobeerd om Lubuntu en Linux Puppy te installeren, maar die startten niet op. Een nieuwe Windows XP kopen lijkt me niet echt nuttig, aangezien die eerst en vooral geld kost en ten tweede vanaf april niet meer ondersteund wordt. Windows 7 zou blijkbaar wel draaien op een Pentium II, maar daarvoor heb ik de opslagruimte niet (minimum 15/20 GB nodig dacht ik). Ik weet dat ik nogal aan het afwijken ben van mijn vraag die dus als volgt luid: wat valt er nog met deze pc aan te vangen? Met vriendelijke groeten JVHe
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.