Ga naar inhoud

Edmo

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Edmo

  1. Edmo

    mail

    internet werkt wel
  2. Edmo

    mail

    De outlook app van windows 8.1. Zowel de outlook als de telenet provider werken niet meer.
  3. Edmo

    mail

    Er is meer aan de hand; postvak uit heb ik al geledigd. Mailadres was juist. Kan zelfs geen mail naar mijn eigen sturen.
  4. Edmo

    mail

    Zonder (bij mijn weten enige aanleiding) werkt het mailprogramma plots niet meer. Er komt ook geen foutmelding. Een mail versturen werkt schijnbaar maar de lail blijft in "postvak uit" hangen.
  5. Het gaat over een HP 15E-053EB
  6. Sinds gisteren kan ik met een nieuwe HP laptop onder windows 8 niet meer op internet via wifi. Het lichtje in de WIFI toets brand rood. De toets aanslaan helpt niet; het lichtje blijft rood. Via linker muisknop op het "draadloos netwerk" krijg ik de melding: "geen draadloze netwerken beschikbaar". Vliegtuigstand staat op uit. Via instellingen - wijzig pc instellingen - draadloos - zien we "vliegtuigstand = uit" maar in plaats van draadloze apparaten staat "geen draadloze apparaten beschikbaar. De draardloze modem etc is allemaal ok, want met een andere laptop onder windows 7 is er geen probleem. Hoe kan ik WIFI terug aan krijgen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.