Ga naar inhoud

TheMarcey

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door TheMarcey

  1. Kan dit ook zonder het op een Cd te branden? O, ik zie het al. Het kan ook via een USB
  2. HD Tune: SAMSUNG HD753LJ Error Scan Scanned data : 715118 MB Damaged Blocks : 0.0 % Elapsed Time : 203:04
  3. http://speccy.piriform.com/results/RGbD80B432Bv6wrgLLoVQIs [ATTACH]28884[/ATTACH] BSOD's.txt
  4. In apparaatbeheer is er niets te zien, er staan geen opmerkingen bij dat er iets verkeerd is. Hierboven het 'screenshot' van de melding bij het opstarten.
  5. Helaas werkte dit ook niet...
  6. nVidea geforce 200 ja, nieuwste drivers geinstalleerd nadat de BSOD's zijn gekomen, maar 't helpt niets
  7. Sinds kort krijg ik iedere keer BSOD's terwijl ik een spel speel. Het kan zijn dat het gaat om een wat zwaarder spel zoals WOT, maar ook bij candycrush of iets dergelijks krijg ik regelmatig een herstart + BSOD. Ik heb geen idee waar het aan ligt, ik heb de volgende stappen ondernomen: - Zelf windows vista opnieuw geinstalleerd. - Naar de computerzaak geweest die de hele computer gescand hebben op verkeerde bestanden en ook windows opnieuw geinstalleerd hebben. - Drivers geupdate, terwijl in apparaatbeheer nergens iets staat over het feit dat de dirvers niet up to date zijn. - Bij het opstarten geeft de pc een zwart scherm weer waar aangegeven wordt dat er drivers missing zijn, maar ik kan er dus niet achter komen welke dit nu zijn. - Via de opdrachtprompt heb ik een systeemcheck gedaan (sfc /scannow) en hij geeft aan dat er geen schendingen van de integriteit gevonden zijn. Kan iemand mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.