Ga naar inhoud

Ron100

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ron100

  1. Ik had een soortgelijk probleem en uiteindelijk bleek dat mijn videokaart stuk was. Groeten, Ron
  2. Mijn zoon wilde wel naar het probleem kijken en gelukkig kon hij het gauw oplossen. Het bleek de videokaart te zijn. Voor 40 euro heb ik weer een goed draaiende pc die ik eigenlijk al afgeschreven had. Ik wil je nogmaals bedanken voor alle hulp en misschien tot een volgende keer.
  3. Ik sta wel voor de vraag of het de moeite waard is om een pc van 4,5 jaar oud te laten repareren en zijn het de kosten nog wel waard?
  4. Dan doe ik dat. In ieder geval bedankt voor alle moeite.
  5. Ik heb driemaal geprobeerd de test uit te voeren. De eerste keer liep de pc na een halfuur vast. De tweede keer na een minuut en de derde keer na 5 minuten. Dit lukt dus ook niet.
  6. Ik ben een paar uur bezig geweest om te proberen met Speccy een scan te maken. Omdat de computer steeds weer vastloopt ben ik maar weer gestopt. Het lukt dus niet op deze manier.
  7. Door een image te branden is het inderdaad gelukt om met de cd op te starten en de test te doen. Helaas blijft het probleem zich voordoen dat de pc varierend van 1 tot 10 minuten ermee ophoudt en het scherm zwart wordt. Dat geldt bij een longtest voor allebei de schijven. Een shorttest is uiteindelijk wel gelukt, maar daar komt denk ik weinig uit.
  8. Ik heb SeaTools gedownload zoals aangegeven en gebrand als ISO. Daarna geprobeerd mijn pc op te starten via de cd. Dat kan ik wel instellen in de boot, maar de pc start toch gewoon op. Hoe kan dat? Ik heb SeaTools met verschillende programma's gebrand, omdat ik dacht dat daar iets fout was gegaan. Het maakt allemaal niets uit.
  9. Omdat mijn computer geregeld vastloopt valt het niet mee om een scan te maken. Het is me zo goed als gelukt. De eerste harde schijf heb ik tot ca. 98% kunnen scannen (alles was groen) tot hij vastliep. Op deze foto is de scan nog bezig. De tweede harde schijf liep tijdens het scannen vast. Een paar keer geprobeerd op te starten via de normale en veilige modus. Uiteindelijk lukte dat en ik heb toen een quick scan van de tweede schijf gemaakt. Alles was groen. Opnieuw een normale scan gestart, maar deze liep binnen een minuut vast. Computer weer geprobeerd op te starten, maar liep tijdens opstarten vast. Toen ben ik maar gestopt. Ik heb ook een diagnose-test gemaakt. Ook toen liep de pc af en toe vast. De gecancelde onderdelen zijn in een eerder test wel gelukt en waren goed. Ik begin nu toch wel een beetje verdrietig te worden.
  10. In mijn bericht heb ik geschreven dat ik een scan met hd tune heb gemaakt en er staat een schermafdruk bij van de de scan.
  11. Hallo, Mijn pc loopt na het opstarten vast. Het maakt niet uit of ik normaal of in de veilige modus opstart. Zodra ik ergens op klik (of soms een paar klikken later) bevriest het beeld en kan ik niets meer. Ik heb een scan van mijn harde schijf met hd tune pro gemaakt en die laat grote uitslagen zien. Ik heb daarom het idee dat de harde schijf het probleem is, maar zeker weten doe ik dat niet. Daarom hoor ik graag van iemand die daar meer verstand van heeft of dat inderdaad zo is. Alvast mijn dank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.