Ga naar inhoud

marcske01

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

marcske01's prestaties

  1. De computer net terug gehaald uit de winkel. Ik had inderdaad een kabeltje verkeerd of niet aangesloten. Dus enkel de voeding was defect ,al de rest was nog ok. Bedankt allen voor de hulp.
  2. Nee ,een computerkenner in de buurt ken ik nu niet direkt maar ,volgens mij heb ik geen kabels verkeerd aangesloten ,Er is trouwens maar één manier om de kabels aan te sluiten hé.Het past of het past niet.Misschien een stekkertje vergeten insteken dat behoort wel tot de mogelijkheden ,want vond wel dat ik op t 'laatste nog wel wat stekkertjes over had die niet aangesloten waren. Maar bon, ik laat jullie zeker weten wat het uiteindelijk was want heb de pc nu binnen gedaan in een computershop. Zij zullen nu uitzoeken wat het probleem is .In eerste instantie waren er volgens hem 3 mogelijkheden. Processor, moederbord en in mindere mate de grafische kaart .Een kabeltje verkeerd aangesloten liet de man ook vallen maar zal het wellicht niet zijn.Wordt vervolgd....
  3. pc binnen gedaan in de computerwinkel wegens te weinig of geen feedback hier. Als jullie willen vertel ik in de loop van volgende week wat effectief het defect bleek te zijn.
  4. hallo, Zoals op een andere plaats al eens beschreven laat ik nu weten dat mijn pc nog steeds niet werkt. Heb voeding vervangen. Kan mijn pc opstarten(ventilators draaien allemaal en ook de dvd speler/brander werkt, maar krijg geen pieptoon te horen ,en ook geen beeld. Lichtjes van de aan en uit knop branden niet alsook geen contact met toetsenbord en muis. HD draait wel denk ik. Nu vermoed ik dat het ofwel mijn moederbord is dat defect is of mijn grafische kaart. Hoe kan ik zeker weten wat er nu wel degelijk defect is?Heb nu het batterijtje er uit gehaald en ga het er straks terug insteken, en de aan en uit knop enkele malen indrukken .Maar wat als het allemaal nog niet helpt? Ik wil natuurlijk geen nieuw moederbord kopen als het de videokaart blijkt te zijn en vice versa. Graag enkele tips. Misschien nog een "domme vraag" Ben ik al mijn gegevens kwijt als ik hem uiteindelijk terug in gang krijg ,door ofwel mijn mb te vervangen ofwel mijn grafische kaart? Er staan nl op mijn pc enkele belangrijke mappen ,fotos en programma's in mijn documenten en office . En nog dit; wat kost een gemiddeld mb en grafische kaart ?Moet niet het neusje van de zalm te zijn maar wel iets degelijks
  5. daarjuist nog eens gekeken maar volgens mij draait de hd ook .geeft geen geluid maar voel hem draaien
  6. nee hij geeft geen opstart piep. En de hd hoor ik ook niet opstarten. Enkel de koelingen die draaien .Zowel van de grafische kaart als van het moederbord .Maar voor de rest muisstil in mijn bakske - - - Updated - - - Muis en toetsenbord geven ook niks van signaal. Niks wat zou moeten werken ,werkt
  7. Zoals ik eergisteren al gepost heb, was vermoedelijk mijn voeding defect.Actie's die ik ondernomen heb zijn: een nieuwe voeding gekocht maar er zat een verkeerde connector op (een connector voor de grafische plaat met slechts 4 pinnetjes)Ik had een voeding nodig met een connector 6 pinnen voor de grafische plaat. Ben deze dus gaan ruilen in de winkel en nu heb ik er één met al deze connectoren ,maar deze is er wel ene van 600 watt .Terug geinstalleerd en nog steeds heb ik geen beeld en nog steeds kan ik de aan en uit knop niet gebruiken .Voeding draait wel maar daar mee is alles gezegd.De koeling op de grafische kaart draait ook. Graag dringend enkele reacties ,want begin stilletjes aan hopeloos te worden.
  8. Het was inderdaad de voeding ,maar nu heb ik volgens mij een ander probleem :Nl: In de oude voeding zat er een stekkertje in met 6 pinnetjes ,deze diende aangesloten te worden op de printplaat met een kleine koeling aanwezig waar het pc scherm verbinding mee maakt(is dit de videokaart?)Op de nieuwe voeding zit er echter maar een blokje met 4 pinnetjes(2 zwarte en 2 gele draden) . Als ik dit connectortje aansluit werkt de voeding niet meer en trek ik het uit draait hij wel maar heb geen beeld. Als de pc draait ,werkt het minikoelertje wel, dus hij heeft wel degelijk stroom.Nog een bijkomend probleem is dat ik de pc niet meer kan zetten met de "aan" knop.Ik doe dit dus met de aan/uit knop op de voeding. Ik vrees dat ik de voeding terug naar de winkel zou moeten brengen. Of is er een alternatief? Volgens de verkoper was het een standaard voeding die er op zat en heeft dus een andere standaard meegegeven van een ander merk .
  9. nee ,hij geeft zels geen piep. Het is alsof je steeds de stroom aan en uit zet.Ik denk ook dat het de voeding zal zijn ,maar wil dit natuurlijk wel eerst zeker weten. Dus een ander merk van voeding kopen ,dat mag?
  10. hallo, Daarjuist heb ik mijn pc aangezet en hij start niet op. Het probleem is als volgt: Als ik de pc aanzet , gaat hij steeds aan en uit.1 seconde draait hij ,dan 1 seconde uit .en dat steeds opnieuw tot ik de knop uitschakel. Hij krijgt dus nog niet de kans om windows op te starten. Volgens mij is het de voeding die defect is .Zou dit kunnen? Ik heb de pc reeds open gedraaid en dit is het type voeding die er inzit :FSP400-60EMDN.De computer zelf is een Medion. Indien het daadwerkelijk de voeding blijkt te zijn, kan men deze dan gemakkelijk zelf vervangen en mag er een ander type voeding in geplaatst worden indien dit type voeding niet meer verkrijgbaar moest zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.